Voi discuta despre aceste aspecte cu vânzătorii si voi întreba de dovezi. Vă mulțumesc inca o data pentru informații și îndrumări. O seară plăcuta va doresc.
Bună seara, tatăl nepotului (fratele mătușii) este decedat de aproximativ 4-5 ani. Mama nepotului insa nu. Aceștia ar fi divorțat. În orice caz, prezenta fizica a ambilor ar rezolva multe aspecte a acestei situații. Vă mulțumesc încă o data. O seară plăcută va doresc. Cu stima, Lavinia Dinu
Sinceră să fiu, nici eu nu înțeleg declarația dânșilor. A fost doamna mătușa la notar si iar fii spus ca trebuie sa dezbată succesiunea… Actele de proprietate le-ar avea ambii, prin care ar dovedi ca sunt titulari. Chiar am sa cer sa vad aceste acte.
in primul rând doresc sa vă mulțumesc pentru informarea amănunțită la baza datelor date de mine si pentru recomandare.
Nepotul și mătușa mi-au spus, ca sunt titulari ai dreptului de proprietate. Ar fii primit nepotul “partea” mamei, iar tatăl i-ar fii lăsat surorii acestuia partea dansului. Un titlu nu am văzut pana acum, dar voi cere să îmi fie arătat,
Nepotul nu știe, din păcate, când poate ajunge în România pentru efectuarea succesiunii, din cauza agravării stării de sănătate a soției bolnave de cancer,
Aici, in Germania, este spre exemplu, posibil sa se facă un fel de promisiune de vânzare-cumpărare cu ambii titularii, unul prezent fizic, iar celălat prin videocall, daca are motive întemeiate, din câte m-am documentat.
Exista un astfel de posibilitate si în România?
Voi încerca sa consult un avocat pentru o soluție completa.
Bună ziua. Momentan locuiesc în Germania și vreau să cumpăr o casă în România. Există o problemă. Pe titlul de proprietate sunt doi titulari: nepotul (în Anglia) și mătușa. Nu au succesiunea făcută. Pot să fac cu unul din ei un act la mâna (valabil la notar) sau notarial, spre exemplu promisiune de vânzare-cumpărare pana celălalt titular poate veni de asemenea, sa facă succesiunea? Aștept răspunsurile dumneavoastră. Vă multumesc in avans. Cu stimă, Lavinia Dinu