avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 797 soluții astăzi
Forum Activitate Dinu Moldovanu

Activitate Dinu Moldovanu

Imi pare rau,sunt nou si nu sunt familiarizat cu acest site.....cand am pus intrebarea prima data mi a aparut un coment cum ca trebuie sa l pun in spatul destinat pentru astfel de probleme ( asa am inteles eu ) imipare rau.....
Persoanele cu dizabilitati mai primesc acei bani ( 250 lei ) la 2 luni ,bani care am inteles ca vin din fonduri europene ,pana in prezent nu s a mai încărcat cardul din l,luna Decembrie 2024.......sa dat vre o ordonanta sau lege pentru a se sista platile ?
Buna dimineața ,multumim pentru clarificare .....totusi nu inteleg ....ma iau ex pe mine,sunt o persoana cu dizabilități ,si cu o pensie de 1281 de lei ( dupa 35 de ani de munca ) , am primit acel card Sprijin pentru Romania ...dar din Decembrie 2024 nu mai este incarcat cu acei 250 de lei la 2 luni ,venitul meu insumat este de 1.977 lei lunar.....ce se intampla ,este vre o ordonanta,lege care sa sisteze incarcarea acelor carduri ? Am sunat la asistenta sociala si mi au spus ca nu stiu nimic si cand o sa bage baii doar ei stu.......
Persoanele cu dizabilitati mai primesc acei bani ( 250 lei ) la 2 luni ,bani care am inteles ca vin din fonduri europene ,pana in prezent nu s a mai încărcat cardul din l,luna Decembrie 2024.......sa dat vre o ordonanta sau lege pentru a se sista platile ?