Imi pare rau,sunt nou si nu sunt familiarizat cu acest site.....cand am pus intrebarea prima data mi a aparut un coment cum ca trebuie sa l pun in spatul destinat pentru astfel de probleme ( asa am inteles eu ) imipare rau.....
Persoanele cu dizabilitati mai primesc acei bani ( 250 lei ) la 2 luni ,bani care am inteles ca vin din fonduri europene ,pana in prezent nu s a mai încărcat cardul din l,luna Decembrie 2024.......sa dat vre o ordonanta sau lege pentru a se sista platile ?
Buna dimineața ,multumim pentru clarificare .....totusi nu inteleg ....ma iau ex pe mine,sunt o persoana cu dizabilități ,si cu o pensie de 1281 de lei ( dupa 35 de ani de munca ) , am primit acel card Sprijin pentru Romania ...dar din Decembrie 2024 nu mai este incarcat cu acei 250 de lei la 2 luni ,venitul meu insumat este de 1.977 lei lunar.....ce se intampla ,este vre o ordonanta,lege care sa sisteze incarcarea acelor carduri ? Am sunat la asistenta sociala si mi au spus ca nu stiu nimic si cand o sa bage baii doar ei stu.......
Persoanele cu dizabilitati mai primesc acei bani ( 250 lei ) la 2 luni ,bani care am inteles ca vin din fonduri europene ,pana in prezent nu s a mai încărcat cardul din l,luna Decembrie 2024.......sa dat vre o ordonanta sau lege pentru a se sista platile ?