avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 284 soluții astăzi
Forum Activitate dia791

Activitate dia791

Buna ziua! Am si eu o intrebare si sper sa gasesc o solutie la dvs. Daca eu mi-am dat autoexcludere pe un cazinou online si totusi pot continua sa joc pe un alte site-uri (alte cazinouri online) nu este contrar noilor reglementari legale? As vrea sa imi pot recupera banii pierduti in acest rastimp de la cazinourile care mi-au permis sa continui sa joc, dar nu stiu exact cum sa procedez. Pe alte cazinouri mi-am inchis contul, pt ca nu aveau optiunea de autoexcludere permanenta. Nu este vorba despre cont unic (operatorii se afla sub licente diferite). Am dovada tranzactiilor, extrase de cont, cat si email-urile cu dovada autoexcluderii. Multumesc anticipat!
Buna! Am o intrebare, daca ma poti ajuta. La tine a fost vorba de cont unic? Eu am autoexcludere pe anumite platforme si pierderile le am pe altele (deci nu se aplica treaba cu contul unic) si mi-au refuzat returnarea banilor din acest motiv. Eu stiu ca la lege spune ca autoexcluderea facuta la un operator este valabila pentru tot mediul online, insa se pare ca nu se respecta absolut deloc acest aspect. Multumesc anticipat!