Buna ziua! Am si eu o intrebare si sper sa gasesc o solutie la dvs. Daca eu mi-am dat autoexcludere pe un cazinou online si totusi pot continua sa joc pe un alte site-uri (alte cazinouri online) nu este contrar noilor reglementari legale? As vrea sa imi pot recupera banii pierduti in acest rastimp de la cazinourile care mi-au permis sa continui sa joc, dar nu stiu exact cum sa procedez. Pe alte cazinouri mi-am inchis contul, pt ca nu aveau optiunea de autoexcludere permanenta. Nu este vorba despre cont unic (operatorii se afla sub licente diferite). Am dovada tranzactiilor, extrase de cont, cat si email-urile cu dovada autoexcluderii. Multumesc anticipat!
Etsy123
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Nu mai deschideti tot timpul topinguri noi cu aceiasi intrebare . Ce vreti sa vi se raspunda ? Daca nu va puteti controla singur dependenta de jocuri cu atat mai putin o poate face altcineva si nu mai dati vina pe altii pentru propriile decizii , nu este nimeni obligat sa aiba grija de actiunile d-voastra daca sunteti in deplinatatea facultatilor mentale . Nu veti mai putea recupera banii deja pierduti si nici ce veti mai pierde in viitor .
Imprumut cazinou
Intelly56
Salut, pe data de 22 septembrie 2018 ma aflam in cazinou( joc destul de rar, cam la 2-3 saptamani, ba chiar o luna sume de pana-n 50 de lei, daca le pierd ... (vezi toată discuția)