avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 744 soluții astăzi
Forum Activitate blonda de la drept

Activitate blonda de la drept

am facut rost de hotarare pentru mama( fara imputernicire si fara avocat :D) , acum pentru apostila unde trebuie sa ma duc? pot sa ma duc eu sau trebuie cu imputernicire sau prin avocat ?
va multumesc, ii voi cere mamei sa imi faca procura
si pot solicita eu un calitate de fiu acest document? citisem pe internet ca pot solicita acte doar partile din proces
buna ziua,
Mama mi-a cerut sa ii trimit (in spania) hotararea ei de divort ,cu apostila de la Haga, as dori sa stiu cat ma costa si daca pot eu in calitate de fiu sa ii fac rost de acest act, si mai ales de unde?
Ultima hartie primita de mine acasa , are denumirea de decizie civila (in care se respinge apelul, e datata sept.2011, si de atunci nu s-a mai continuat procesul) .... sa fie asta hotararea definitiva, pe care trebuie sa o stampilez?
mentionez ca nici tatal meu nu locuieste in romania
va multumesc enorm anticipat
Discuție prejudiciu
buna ziua am si eu o intrebare:la un prejudiciu stabilit la 2 miliarde jm,cu 11faptuitori, acoperirea acestuia va fi impartita la toti 11 in mod egal,sau in functie de vinovatia fiecaruia se va stabili despagubirea sau fiecare din cei 11 va trebui sa achite aceasta suma de 2 mld jumate?
imi puteti deasemeni spune,va rog, unde anume in legislatie gasesc aceste reglementari?
va multumesc
Răspuns la discuția impartire prejudiciu
va multumesc
buna ziua am si eu o intrebare:la un prejudiciu stabilit la 2 miliarde jm,cu 11faptuitori, acoperirea acestuia va fi impartita la toti 11 in mod egal,sau in functie de vinovatia fiecaruia se va stabili despagubirea sau fiecare din cei 11 va trebui sa achite aceasta suma de 2 mld jumate?
imi puteti deasemeni spune,va rog, unde anume in legislatie gasesc aceste reglementari?
va multumesc
Răspuns la discuția >schimbare nume
am notat, multumesc, si cu aproximatie daca stie cineva cam cat ma ajunge, am inteles ca publicarea in monitor ar costa cel mai mult,adica in jur de 80 de ron,sau atat era acum cativa ani..... dar inafara de asa mai sunt si alte taxe?
va multumesc pt rarpunsuri ,as dori totusi va rog niste detalii despre procedura de schimbare a numelui pe cale administrativa - cam cat dureaza, costuri, unde trebuie sa ma duc si cu ce acte
aemilius a scris:

Cea mai simpla cale de pastrare a numelui este sa va folositi de calea de atac a apelului in termen de 30 de zile de la comunicarea sentintei de divort . Daca vi se pare prea scump avocatul cautati altul sau angajati un avocat doar pentru redactarea cererii de apel fara reprezentare.

Cerea de apel trebuie facuta neaparat de un avocat? fiul meu e in tara nu o poate face el in numele meu?