In cazul in care se lucreaza in ture de 1zi/1zi (adica 12/36 ore), fara depasirea numarului de ore lunar, trebuie sa platesc ore suplimentare? in acest caz repausul saptamanal este de 3 sau 4 zile/sapt., dar acestea nu sunt consecutive: daca zilele in care lucreaza pica luni, miercuri, vineri, duminica, salariatul are liber marti, joi si sambata( 3 zile/sapt), iar in saptamana urmatoare are liber luni, miercuri, vineri si duminica (4 zile/sapt). Am fost acuzata ca incalc prevederile art.132 Codul Muncii si am fost sanctionata cu amenda.As vrea sa stiu daca este corect. Multumesc anticipat
Multumesc frumos. A fost falsficata parafa unui medic cu care colaboreaza centrul nostru medical si as vrea sa stiu daca vom fi trasi si noi in acest proces.
As vrea sa stiu daca, in cazul in care medicul a carui parafa a fost falsificata nu are nici o pretentie, se inchide dosarul penal sau se continua cercetarile? Cercetarile au inceput la sesizarea din oficiu a politiei, nu la reclamatia medicului respectiv.