avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1009 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Dosar penal pentru fals
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Dosar penal pentru fals

As vrea sa stiu daca, in cazul in care medicul a carui parafa a fost falsificata nu are nici o pretentie, se inchide dosarul penal sau se continua cercetarile? Cercetarile au inceput la sesizarea din oficiu a politiei, nu la reclamatia medicului respectiv.
Cel mai recent răspuns: Blasim , utilizator 17:29, 13 Ianuarie 2009
Lipsa de pretenţii din partea medicului nu are nicio relevanţă.
Ultima modificare: Luni, 22 Decembrie 2008
themis, utilizator
Multumesc frumos. A fost falsficata parafa unui medic cu care colaboreaza centrul nostru medical si as vrea sa stiu daca vom fi trasi si noi in acest proces.
Da, in masura in care parafa falsificata a medicului a fost aplicata pe acte emise de centrul dvs. medical.
Veti fi scosi din cauza abia atunci cind falsificatorul va fi prins. Daca el exista cu adevarat.
filipstelian a scris:

Veti fi scosi din cauza abia atunci cind falsificatorul va fi prins. Daca el exista cu adevarat.

Aoleu ce text "Daca el exista cu adevarat."... nu a zis mai inainte ca parafa a fost falsificata? S-a falsificat singura parafa si nu exista falsificator?:-/#-o
In plus si uzul de fals se pedepseste si nu au cum sa fie scosi din cauza chiar daca va fi prins falsificatorul daca stiau ca acea parafa e falsa si au folosit-o...
Ultima modificare: Duminică, 28 Decembrie 2008
Attila-Arpad Dombi, Avocat

Alte discuții în legătură

Fals in inscrisuri weekman weekman Ce se intampla in cazul cand cineva isi falsifica diploma de bacaleaurat si pe langa acest lucru este detinator de PFA si se afla dupa 4 ani de exemplu ca a ... (vezi toată discuția)
Pedeapsa pentru fals ganj ganj buna,as avea si eu o intrebare... imi spuneti va rog ce pedeapsa se poate primi pt semnatura falsa???? in urma cu 2 ani eu si cateva persoane aduceam masini ... (vezi toată discuția)
Semnatura falsificata pe contract Sophia1975 Sophia1975 Buna ziua! Ce se intampla daca angajatorul meu mi-a falsificat semnatura pe contractul individual de munca? ITM-ul a constatat ca al meu contract era semnat, ... (vezi toată discuția)