avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1113 soluții astăzi
Forum Activitate mamicutza44

Activitate mamicutza44

Noi suntem 5 frati rezultati din prima casatorie a tatalui nostru.Mama noastra a decedat in anul 1981 si dupa decesul ei nu s -a dezbatut succesiunea,Din a doua casatorie nu au mai rezultat copii,tata recasatorindu se la varsta de 53 de ani.Tata a decedat in 1996 ,iar sotia lui in 2004.Anul acesta ne am hotarat sa dezbatem succesiunea dupa tata si a doua sotia a lui.Cea de a doua sotie nu are copii si am solicitat celor 2 surori ale ei sa participe la dezbaterea succesiunii.Ele (surorile) nu vor sa vina la dezbaterea succesiuni,spunand ca ele nu au nici un fel de pretentii.In zadar le am explicat ca fara ele nu se poate,dar nu ne intelegem cu ele.I
ntrebarea mea este:noi putem sa dezbatem succesiunea la un notar pentru procentul din mostenire care ne revine?
anul acesta pe data de 04.07.2008,am fost victima unui accident de circulatie (pieton) pe trecerea de pietoni.In urma accidentului am suferit ,,politraumatism prin accident rutier.Traumatism toraco-pulmonar acut inchis cu fracturi C5,C6,C7 stg.Traumatism cranio -facial acut deschis.Plaga contuza frontala si suprasprancenoasa dr(la spranceana mi a ramas un semn de la cusatura).Epistaxis,Plaga excoriata cot stang,contuzie genunchi drept.Am fost internata la spital 4 zile si am fost externata beneficiind de concediu medical pana pe 31.07.2008.Dupa multe insistentze mi s-a eliberat si cerificatul medico legal pe data da 27.10.2008,in schimb eu am aflat de certificat la inceputul lunii decembrie dupa ce am sunat la postul de politie.Conform certificatului am necesitat de 16-18 zile de ingrijiri medicale.Rugamintea mea este:daca exista termen de reexaminare la raportul de constatare medico-legala,daca despagubirea este in fctie de zilele de ingrijiri medicale,ce trebuie sa fac eu in continuare?.Eu m am constituit ca parte civila si am si martori.Politistul care ancheteaza cazul mi a spus ca nu are nici un rost sa contest raportul de constatare medico legala ptr ca el oricum intra ,,pe penal,,si exista posibilitatea ca eu(victima) si soferul sa ne ,,intelegem,,.Pe mine ma intereseaza,,intelegerea ,, asta de ce factori depinde.Eu ma resimt in urma accidentului.Mi-a ramas un semn pe fatza cred ca definitiv(la spranceana).Piciorul drept ma doare in continuare.Ma intereseaza cam ce sume se solicita in cazuri similare.Va multumesc anticipat!