avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 948 soluții astăzi
Forum Activitate antalrob

Activitate antalrob

Răspuns la discuția Membru ONG si filiala
Multumesc
Răspuns la discuția Membru ONG si filiala
Multumesc pentru raspuns, va rog frumos argumentati de ce nu poate fi membru in doua filiale 0 persoana fizica ?
Bună ziua!
O persoana fizica poate fi membru fondator si membru in consiliul director la o organizatie neguvernamentala si simultan, membru si parte a consiliului director la filiala acestui ONG?
Răspuns la discuția Proprietar sau chirias
Multumesc
Buna ziua,
Sunt proprietarul unui mic magazin comercial, spatiul fiind inchiriat de la o alta persoana juridica.
In spatiul vecin cu spatiul inchiriat s-a deschis un bar unde se aduna consumatorii din zona.
Acum cateva luni proprietarul acestui bar a avut idea sa puna o masa cu cateva scaune afara pentru fumatori si locatia a devenit in scurt timp locul preferat de intalnire al “betivilor”.
Spatiul din fata magazinului meu a devenit un fel de “cloaca maxima” pentru clientii barului aflati in situatii de urgenta(urina, voma etc)
Situatia este foarte neplacuta pentru noi cat si pentru clientii nostrii, Va rog sa ma ajutati,cine are obligatia de a notifica proprietarii barului de a limita activitatii barului numai la interior si supravegherea clientilor , eu in calitate de chirias sau proprietarul spatiului inchiriat ?
Mentionez ca, proprietarii barului nu au solicitat acordul meu sau proprietarul spatiului inchiriat, .pentru aceasta terasa
Multumesc,
Buna ziua.Suntem o asociatie fara scop patrimonial in domeniul asistentei sociale. De curand am fost anuntati de intentia unei alte asociatii ( tot de acest gen) care ar vrea sa preluam asociatia lor urmand ca ei sa functioneze in continuare ca o filial a asociatiei noastre. Ce posibilitati am avea pentru realizarea acestei preluari?
Multumesc anticipat