avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 901 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Proprietar sau chirias
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Proprietar sau chirias

Buna ziua,
Sunt proprietarul unui mic magazin comercial, spatiul fiind inchiriat de la o alta persoana juridica.
In spatiul vecin cu spatiul inchiriat s-a deschis un bar unde se aduna consumatorii din zona.
Acum cateva luni proprietarul acestui bar a avut idea sa puna o masa cu cateva scaune afara pentru fumatori si locatia a devenit in scurt timp locul preferat de intalnire al “betivilor”.
Spatiul din fata magazinului meu a devenit un fel de “cloaca maxima” pentru clientii barului aflati in situatii de urgenta(urina, voma etc)
Situatia este foarte neplacuta pentru noi cat si pentru clientii nostrii, Va rog sa ma ajutati,cine are obligatia de a notifica proprietarii barului de a limita activitatii barului numai la interior si supravegherea clientilor , eu in calitate de chirias sau proprietarul spatiului inchiriat ?
Mentionez ca, proprietarii barului nu au solicitat acordul meu sau proprietarul spatiului inchiriat, .pentru aceasta terasa
Multumesc,
Cel mai recent răspuns: antalrob , utilizator 09:19, 1 Noiembrie 2016
In mod normal proprietarul se asigura de starea de buna folosinta a imobilului inchiriat insa nimic nu va impiedica sa faceti si dvs. aceasta notificare.
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Terasa bar danyel1975 danyel1975 S-a inceput ridicarea unei platforme pe schelet de lemn fara fundatie linga gardul proprietatii. La intrebarile mele ,proprietarul care este chirias in acel ... (vezi toată discuția)
Consumul băuturilor alcoolice în fața barului tofan_sorin tofan_sorin Buna a ziua! Nu sunt lămurit cine ar putea fi tras la răspundere pentru consumul de băuturi alcoolice în fața barului în măsura în care eu servesc ... (vezi toată discuția)
Chirias - la sfarsit de contract xphdorin xphdorin Buna ziua, o societatea a inchiriat un spatiu comercial unei persoane fizice. La terminarea contractului chiriasul a eliberat spatiul dar nu a ridicat ... (vezi toată discuția)