avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 407 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Terasa bar
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Terasa bar

S-a inceput ridicarea unei platforme pe schelet de lemn fara fundatie linga gardul proprietatii. La intrebarile mele ,proprietarul care este chirias in acel spatiu mi-a zis ca o face pentru fumatori angajati si clienti .Terasa este la cca. 2,5 metri de gardul ce separa cele doua proprietati si care are o inaltime de 1 m ,iar spatiul respectiv are specific de casa de pariuri , aparate gen ,,pacanele''si bar . Ce se poate face deoarece pe acea latura este intrarea in curte si tot acolo se afla si un balansoar pentru copii ,doi la numar minori si ma gandesc ca nu-i pot tine in casa pentru niste clienti care vor iesi acolo sa bea si sa fumeze? Am uitat sa spun ca pina acum aveau doua mese cu umbrele puse in strada dar am inteles ca au primit reclamatii deoarece erau pe trotuarul pietonal. Din data de 16.06.2016 s-a dat in folosinta, am facut o petitie la primarie cu privire la autorizatia de constructie si cea de functionare in urma unor neintelegeri aparute cu clientii acelei terase .
Ultima modificare: Vineri, 24 Iunie 2016
danyel1975, utilizator

Alte discuții în legătură

Terasa gen bar danyel1975 danyel1975 De ieri s-a inceput ridicarea unei platforme pe schelet de lemn fara fundatie linga gardul proprietatii. La intrebarile mele ,proprietarul care este ... (vezi toată discuția)
Buna , 1. deoarece nu se poate altfel vrea sa execut personal ... lost1989 lost1989 Buna , 1. Deoarece nu se poate altfel vrea sa execut personal gardul pe limita de propietate ( grantuire, mejda) care sa fie mejda/grantuirea intre 2 ... (vezi toată discuția)
Fumatul la bloc Tinasb Tinasb dedesubtul ap. nostru, sint chiriasi, 4 la numar toti fumatori. Fumeaza la fiecare 30min in balcoane (deschise, 2), de unde ne intra fumul in toate ... (vezi toată discuția)