avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 983 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Terasa gen bar
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Terasa gen bar

De ieri s-a inceput ridicarea unei platforme pe schelet de lemn fara fundatie linga gardul proprietatii. La intrebarile mele ,proprietarul care este chirias in acel spatiu mi-a zis ca o face pentru fumatori angajati si clienti .Terasa este la cca. 2,5 metri de gardul ce separa cele doua proprietati si care are o inaltime de 1 m iar spatiul respectiv are specific de casa de pariuri , aparate gen ,,pacanele''si bar . Ce se poate face deoarece pe acea latura este intrarea in curte si tot acolo se afla si un balansoar pentru copii ,doi la numar minori si ma gandesc ca nu-i pot tine in casa pentru niste clienti care vor iesi acolo sa bea? Am uitat sa spun ca pina acum aveau doua mese cu umbrele puse in strada dar am inteles ca au primit reclamatii deoarece erau pe trotuarul pietonal.
Ultima modificare: Joi, 12 Mai 2016
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Terasa bar danyel1975 danyel1975 S-a inceput ridicarea unei platforme pe schelet de lemn fara fundatie linga gardul proprietatii. La intrebarile mele ,proprietarul care este chirias in acel ... (vezi toată discuția)
Distanta minima în constructii mire123 mire123 Buna seara.Am si eu o intrebare Am gard facut de mine intre 2 proprietati ,fara fundatie ,din plasa.Vecinul meu are o idee noua ,ca vrea sa isi faca trotuat ... (vezi toată discuția)
Probleme vecinatate irinavasiliu irinavasiliu Buna ziua, Sunt proprietar al unei case de locuit, construita in 2008 pe fundatia unei case vechi, pe baza unui proiect, pentru care am autorizatie (de ... (vezi toată discuția)