avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 465 soluții astăzi
Forum Activitate capiton

Activitate capiton

Multumesc pt raspunsuri!
Ne-am "judecat " deja....:D. Cu citarea partilor. Ca, cererea de constatare e necontencioasa este si parerea mea ( si cum sa fie altfel cand documente "sine qua non" in dosar sunt chiar adeverintele emise de angajtor cu nr cotizanti......). Dar daca onor instanta a vrut-o contencioasa.......contencioasa sa fie. Poate negociem si noi contractul colectiv pana la vara..............angajatorul nu se supara............:D
Răspuns la discuția asigurarea de viata???
Buna seara ,
S-ar putea sa ma insel dar , din punctul meu de vedere, genul acesta de asigurare de viata este similar RCA-ului. Daca riscul nu se produce banii se pierd, daca riscul se produce asiguarare foloseste exculusiv bancii neexistand alti beneficiari ca in cazul asigurarilor de viata clasice.
La multi ani!
Buna seara!
Ce puteti sa-mi spuneti despre actiunea in constatarea reprezentativitatii?
Stare de fapt: Reprezentativitatea sindicatului a "expirat" . Nu se contesta reprezentativitatea sindicatului care indeplineste conditiile legale (angajatorul certifica eliberand documentele necesare ). Reprezentantul sindicatului face cerere pt constatarea reprez. si depune documentele necesare. Angajatorul a fost citat ca parat ( nu i se comunica actiunea) in sedinta publica cu termen peste 30 de zile. Gresesc eu sau trebuia sa se solutioneze in Camera de consiliu in procedura de urgenta?
La multi ani!
Mi-am pus problema de cand am vazut prima data contractele, dar, cum sunt angajata abia de la mijlocul lui noiembrie , era ceva cam tarziu............#-o.Predecesorul meu ar fi rezolvat repede situatia: incheia contracte noi chiar daca nu era aprobat bugetul.............din pacate "Inalta Curte"( a se citi de Conturi :D)are alta opinie in privinta asta. Am sperat sa scap mai usor ( nu ma puteti condamna ca am incercat...) dar intre timp am redactat aditionalele. Multumesc pentru raspunsuri!
Multmesc pentru raspunsuri!
Pentru mai multe lamuriri: este vorba de contracte incheiate cu distribuitori de medicamente in urma procedurii de achizitii directe prin SEAP.Pentru fiecare p[rodus licitat s-au incheiat contracte distincte. Am dori sa prelungim valabilitatea contractelor si in anul bugetar urmator (conform normelor de aplicare OG 34 se poate pe maxim 4 luni pana la aprobarea bugetului nou). Problema se pune ca trebuia cuprinsa o clauza care sa permita aceasta preluingire. Acum sunt pusa in situiatia sa inchei acte aditionale exclusiv cu aceasta clauza. De aceea apare situatia : aceeasi contractanti , 20 de contracte, aceeasi clauza inserata la acelasi capitol din contracte.................
Craciun fericit!
Teoretic nu, dar practic sunt peste 400 de contracte care expira la 31.12.2008 si care nu au prevazuta posibilitatea de prelungire............. Am ridicat problema deoarece am si 20 de contracte incheiat cu aceeasi firma in decursul unui an. Contractele sunt identice, obiectul si pretul fiind prevazute in anexa.
Buna ziua,
urmeaza sa incheiem acte aditionale pentru prelungirea unor contracte. Daca clauzele sunt identice se poate intocmi un singur act aditional pentru mai multe contracte incheiate cu acceasi firma? Ceva de genul act aditional nr.1 la contractele x, y, z ......?