Buna ziua...am si eu o intrebare.
Am primit decizia referitoare la despagubirile din cadrilater potrivit legii 9/1998 in data de 8 noiembrie 2008. Am depus actele pe care mi le cereau in termenul cerut de ei si am tot asteptat sa mi se vireze banii in cont. Va dati seama ca am asteptat degeaba pana acum. Am fost la ANPR sa ma interesez si mi s-a spus canu sunt bani. As dori sa stiu daca este un termen in care sunt obligati sa plateasca prima transa de bani sau o cale legala prin care sa-i fortez sa-mi dea drepturile deoarece m-am chinuit cu acest dosar 8 ani pana sa iau decizia aceasta. Va multumesc anticipat
Bun...am depus la data respectiva cererea si am primit documetul care atesta calitatea de luptator in rezistenta anticomunista....sa inteleg ca eu nu am de fapt nici un drept?...Mai precizez odata ca bunicul meu nu a beneficiat de aceasta lege deoarece este decedat din 1978....
buna dimineata... de fapt este vorba de ordonanta de urgenta 214/1999 despre calitatea de luptator in rezistenta anticomunista in care spune ca beneficiari sunt rudele pana la gradul 4 si ca despagubiri face referire la legea 118/1990.Aici este nelamurirea mea....Multumesc anticipat
Am si eu o nelamurire. De curand am primit pentru bunicul meu confirmarea ca a fost luptator in rezistenta anticomunista si ca beneficiaza de drepturi conform legii 118/1990. Problema este ca atat bunicul cat si bunica sunt morti si nu au beneficiat niciodata de aceasta lege. Intrebarea este daca eu in calitate de nepot pot obtine vreun drept in numele lui. Despagubiri materiale ma refer.