avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 614 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... legea 9/1998
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

legea 9/1998

Buna ziua...am si eu o intrebare.
Am primit decizia referitoare la despagubirile din cadrilater potrivit legii 9/1998 in data de 8 noiembrie 2008. Am depus actele pe care mi le cereau in termenul cerut de ei si am tot asteptat sa mi se vireze banii in cont. Va dati seama ca am asteptat degeaba pana acum. Am fost la ANPR sa ma interesez si mi s-a spus canu sunt bani. As dori sa stiu daca este un termen in care sunt obligati sa plateasca prima transa de bani sau o cale legala prin care sa-i fortez sa-mi dea drepturile deoarece m-am chinuit cu acest dosar 8 ani pana sa iau decizia aceasta. Va multumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Legea 9/1998 miab miab Stie cineva daca se mai dau despagubiri la legea 9/1998 celor cu dosarele finalizate(aprobate de ani de zile? (vezi toată discuția)
Greutati intimpinate la aplicarea l 9/1998 melcea veronica melcea veronica Actele in baza L 9/1998 le am depus in apr.1998 ,ordinul de validare l am obtinut prin proces in contencios.in 10 11 2006 dupa alte multe procese in care am ... (vezi toată discuția)
Revendicare mostenire pentru bunuri abandonate de autor in statul bulgar Stancana_Alina Stancana_Alina Am si eu o intrebare pentru cine se pricepe. Parintii bunicii mele au locuit in bulgaria, si pe vremea razboiului au fost nevoiti sa paraseasca domiciliu si au ... (vezi toată discuția)