avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 824 soluții astăzi
Forum Activitate sorinir

Activitate sorinir

Buna ziua!
Am o intrebare legata de titlu postului, adica as dori sa stiu daca s-a modificat ceva in prevederile "ordinului116 din 30 ianuarie 2006".
Am depus documentle pentru eliberarea unui nou card tahografic in caz de furt, cu toate actele doveditoare. Desi sus numitul ordin da un termen de inlocuire de 5 zile, totusi ARR nu a eliberat noul card nici dupa 7 zile lucratoare. Mai mult de atat mi-au spus ca termenul de eliberare e de 30 zile.
Cu respect,
Răspuns la discuția Amenda pentru parcare
Ma confrunt si eu cu o situatie oarecum similara.
Consiliul local Cluj-Napoca, are niste hotarari prin care se prevede interzicerea si sanctionarea, stationarii autovehiculelor cu mmta > 2t pe domeniul public al municipiului. Dar, acceste prevederi nu sunt semnalizate corespunzator la intrarea in localitate sau pe drumurile pe care le are in administrare. Mai mult decat atat accesul la spatiile de parcare, la care fac referire aceste acte normative, sunt blocate prin indicatoare de interzicere a accesului a autovehiculelor cu mmta> 3,5 sau 5t.
In fapt ,cum poate Politia comunitara sa emita procese verbale pentru oprire sau stationare in locuri care nu au semnalizare de interdictie in acest sens ( din pct. de vedere a Codului rutier ), doar pe baza hotarilor de consiliu si in lipsa semnalizarii interdictiilor care le contin aceste hotarari ?

Răspuns la discuția Anexa la CIM
Multumesc pentru raspuns, logic asa e, probabil si legal, dar sa mai vedem in viata.
Discuție Anexa la CIM
Buna ziua
Am si eu o problema legata de o anexa a contractului de munca. Aceasta se refera la dreptul de angajare in timpul si dupa incetarea relatiilor de munca cu angajatorul actual.
Si anume se stipuleaza ca timp de 2 ani chiar si dupa incetarea contractui de munca nu ma pot angaja la o firma cu acelasi profil de activitate, sau nu mi pot deschide o firma cu acelasi profil.
Intrebarea mea este, daca firma are trecut in statut majoritatea codurilor de activitate, dar ca activitate principala doar vreo doua, angajandu ma la o firma cu activitate principala
diferita, incalc aceasta conventie sau nu ?
Mentionez ca aceasta clauza, nu este retribuita conform Codului muncii, nu apare pozitie separata pe fluturasul de salarii.