avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 611 soluții astăzi
Forum Activitate cinska

Activitate cinska

Buna ziua...astazi , mai mult ca oricand, starea generala de revolta vis-a-vis de sistemul fiscal romanesc a ajuns la cota insuportabilului pentru mine. Vreau sa stiu, unde sau carei institutii ( avocatul poporului sau curtea constitutionala) ar trebui sa ma adresez referitor la sistemul de impozitare. Mai exact, mi se pare normal sa mi fie impozitate veniturile dar de ce pentru agentii economici baza de impozitare este formata din diferenta dintre venituri si cheltuieli iar la salariati numai din venit ( adica nici macar cosul zilnic nu au bunul simt sa-l elimine, atata timp cat si la acesta platim o alta taxa- TVA-pt majoritatea produselor). A doua problema se refera la impozitul pe cladiri, masini,terenuri- atata timp cat ( in unele cazuri) nu sunt aducatoare de venituri ( locuinte proprii,etc)...si totusi se impoziteaza...ar fi de bun simt sa se deduca macar imbunatatirile sau cheltuielile de "intretinere a imobilului/auto/...etc. Cel putin in mintea mea...daca vi se pare de bun simt ceea ce am gandit, poate ma veti indruma catre institutia"abilitata"..daca exista in Romania...sau in UE. Multumesc
Răspuns la discuția problema contorizare caldura
Da am repartitoare, caloriferele le am schimbat anul trecut...surprinzator este ca anul trecut nu ma puteam plange de caldura...si atunci aveam repartitoare...am si termopane...astfel incat...nu ar exista motive logice
Buna ziua,
doresc sa stiu daca ma puteti sfatui cum ar trebui sa procedez in urmatorul caz:

Pe luna noiembrie la 3 camere/ 5 persoane- mi a venit de plata intretinerea 6 milioane- din care 3 milioane reprezinta caldura. Daca as fi avut caldura..nu m ar deranja...dar am folosit aerul conditionat in toate camerele. Fara ajutorul aparatelor, termometrul in sufragerie ajunge la 13 grade si in dormitoare la 15. Am verificat factura cu indexul caloriferelor si nu pare sa fie vreo greseala. In ultima saptamana din 2008 mi au inregistrat contoarele 500 unitati- adica vreo 250 ron pentru o saptamana. administatorul si presedintele dau din umeri ca nu este treaba lor...poate ma puteti lamuri la cine sa apelez. va multumesc mult:sorry: