avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 865 soluții astăzi
Forum Activitate claudia31

Activitate claudia31

Discuție intrebare
Sotul meu a mai fost casatorit,sotia a murit are 2 copii ,cu mie mai are inca 2 tot ce a fost din prima casatorie le-am lasat copiilor din prima casatorie ,noi avem un apartament, masina nu asi mai vrea ca, copii lui din prima casatorie sa mai aiba dreptul la ce am facut impreuna. Ce fel de acte sa fac care sa nu pot fi date peste cap in situatia in care se intimpla ceva cu sotul meu.Va multumesc!
Discuție buna ziua
am si eu o intrebare sotul meu a facut fiului sau din prima casatoerie un act de donatie, (in timp ce era casatorit cu mine ) dar fara clauze, acum el vrea sa il anuleze din cauza norei care este sub orice critica, sau daca nu se poate anula se pot introduce anumite clauze, rog sa-mi raspunde-ti la adresa de mail claudia_stan1@yahoo.com .
Buna ziua, am si eu cateva intrebari, stau in Pitesti la noi administratorul ia salariu la mp ai apartamentului eu nu stiu daca este corect sau nu, la fel se intimpla si cu deratizarea subsolului nu se ia la mp ai subsolului ci ai apartamentului, nu stiu daca este corect.
V arog sa-mi spuneti si mie este corec sau nu si daca da legea care reglementeaza asa ceva.
VA MULTUMESC