Buna,
incercati sa ma lamuriti si pe mine cu aceasta problema, ca eu sunt cu totul si cu totul de alta profesie ...
Am lucrat la un srl [ de la jumatatea lui iulie 208 ] ; pentru iulie 2008 respectiv pentru august 2008 am primit ceva bani din salariu in baza unor DISPOZITII DE PLATA ( stampilate si semnate de catre societate / contabilitate ) ... salariu partial , dar pt care banuiesc ca societatea nu a virat CAS , PENSII etc. In septembrie iau concediu de paternitate ( 5 zile ) + 10 pentru nasterea copilului ... intre timp srl-ul apare la finate ca dator ,, s-a inceput procedura de executare silita ,, ... pentru neplata salariului ( conform CIM ) am deschis proces ( am anuntat si ITM-ul, dar i-a amendat si mi-au recomandat proces ) ... Incerc acuma sa depun la AJPS Dosaul de copil si upssss : lipseste iulie si august ... rezultat : SE RESPINGE ... prin decizia nr. ...
Tinand cont ca eu am lucrat legal , am si doua plati partiale facute , am dat si declaratie pe propria raspundere cu cele 12 luni de venituri ( cu primul angajator nu sunt probleme ) din care ultimele 2 luni sunt plati partiale de salariu , ce sanse mai am ? ... Administratorul s-a evaporat din tara fiind cetatean strain ... Carnetul de Munca e la ITM neinchis ...
Legal , acele DISPOZITII DE PLATA fac obiectul VENITURI IMPOZABILE ... ?
Am mai intrebat tot pe aceasta tema pe (
www.avocatnet.ro/content/for... .
Va multumesc mult pt intelegere si raspuns .