avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 872 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită angajatorul [ s.r.l. ] in executare silita ... si ...
Discuție deschisă în Executare silită

angajatorul [ s.r.l. ] in executare silita ... si angajatul fara plati de CAS, PENSII, ETC.

Buna,

incercati sa ma lamuriti si pe mine cu aceasta problema, ca eu sunt cu totul si cu totul de alta profesie ...

Am lucrat la un srl [ de la jumatatea lui iulie 208 ] ; pentru iulie 2008 respectiv pentru august 2008 am primit ceva bani din salariu in baza unor DISPOZITII DE PLATA ( stampilate si semnate de catre societate / contabilitate ) ... salariu partial , dar pt care banuiesc ca societatea nu a virat CAS , PENSII etc. In septembrie iau concediu de paternitate ( 5 zile ) + 10 pentru nasterea copilului ... intre timp srl-ul apare la finate ca dator ,, s-a inceput procedura de executare silita ,, ... pentru neplata salariului ( conform CIM ) am deschis proces ( am anuntat si ITM-ul, dar i-a amendat si mi-au recomandat proces ) ... Incerc acuma sa depun la AJPS Dosaul de copil si upssss : lipseste iulie si august ... rezultat : SE RESPINGE ... prin decizia nr. ...

Tinand cont ca eu am lucrat legal , am si doua plati partiale facute , am dat si declaratie pe propria raspundere cu cele 12 luni de venituri ( cu primul angajator nu sunt probleme ) din care ultimele 2 luni sunt plati partiale de salariu , ce sanse mai am ? ... Administratorul s-a evaporat din tara fiind cetatean strain ... Carnetul de Munca e la ITM neinchis ...
Legal , acele DISPOZITII DE PLATA fac obiectul VENITURI IMPOZABILE ... ?

Am mai intrebat tot pe aceasta tema pe ( www.avocatnet.ro/content/for... .

Va multumesc mult pt intelegere si raspuns .

Alte discuții în legătură

Indemnizatie copil , de la angajator cu restante la stat [ in executare silita ] ? ContSters74087 ContSters74087 Buna ziua, In speranta ca ma veti ajuta cu un raspuns , va dresez si eu situatia in care ma aflu. Situatia mea e una interesanta ... inaintea nasterii ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie de crestere a copilului szaliatti szaliatti Buna Seara, As avea nevoie de ajutor referitor la indemnizatia de crestere a copilului. Sotia mea a nascut fetita noastra frumoasa anul trecut in iulie ... (vezi toată discuția)
Neplata salariului dupa demisie oana suiu oana suiu Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un sfat, intentionez sa ma duc maine la ITM pentru a depune o plangere impotriva unei firme pentru care am lucrat si as ... (vezi toată discuția)