avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 699 soluții astăzi
Forum Activitate cncatalin

Activitate cncatalin

Răspuns la discuția Problema Contract RDS!
Parerea mea este ca atata timp cat ei i-si dau seama de greseala lor abia dupa un an , denota competenta lor,Daca trimiteau facturi , sesizau clientul asupra greselii ce au facut-o.

Pe de alta parte, daca tu ai semnat contractul in care erau si celelalte doua servicii , era de datoria ta la implinirea celor 30 de zile lucratoare sa reziliezi contractul dat fiind nerespectarea clauzelor .

Buna ziua! De curand sunt proprietarul unui apartament .Au fost verificate toate datoriile casnice ce sunt prevazute in actele notariale .

Am vrut sa-mi fac contract RDS pentru ca am vazut un racord pe scara si era un cablu tv si unu ethernet intrand in apartament.Stupoare insa , apartamentul fiind inchiriat inainte catorva persoane acestia au acumulat datorii de 2 mil.Au plecat bine mersi probabil .
Nu ma intereseaza acest aspenct atat timp cat datoriile sunt pe numele vechiului proprietar.
Dupa ce am mers la RDS in dorinta de a face un nou abonament pe alt nume dar la aceeasi adresa acestia mi-ai cerut sa platesc datoria.Le-am cerut sa-mi emita o factura cu datoriile ce trebuie sa le platesc sa inaintez un dosar la anpc , acestia au spus ca nu pot sa-mi emita pana nu platesc.
Oricum nu am de gand sa platesc acele 2 milioane pt care fostul proprietar in cunostinta de cauza nu are de gand sa le achinite dar totusi eu de ce nu pot face contract nou?

Totusi cand fostul proprietar a facut contractul o persoana bipeda homo-sapiens cu o carte de identitate s-a deplasat la RDS si a semnat contractul nu apartamentul singur!

As dori sa stiu daca este vre-o sansa sa-mi fac abonament in viitor fara a plati datoriile , sau in caz de nu le platesc, daca voi fi influentat de acele datorii in alt mod.

Va multumesc.