avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 689 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters74189

Activitate ContSters74189

Doresc raspuns la aceasta intrebare sustinuta si de articolele de lege.si ce documente sunt necesare pentru demers.Multumesc anticipat!!!:luck:
Ce conditii trebuiesc indeplinite si ce acte sunt necesare pentru o pensie de urmas?
Ce persoane sunt eligibile pentru o pensie de urmas?
Multumesc anticipat.:help:
:stunned:Va mulțumesc pentru răspuns dar nu cred că e cele două pot fi cumulate (și dacă pot nu s-a anunțat oficial )așa cum se dorește... realitatea e una în teren...și alta pe hătie... realitate de care sper sa nu aveti parte.Apoi calitatea de asistent personal nu e egală cu cea de pensionar indiferent de planul realității...parlele sau nu există un precedent pentru asfel de situații exemplu mediatizat recent OUG.230/2008. Însă trăim în România...realitate deloc paralelăși asta ne ocupă tot timpul.:closedtopic:
#-o De când un drept caștigat după ani de muncă e anulat de un alt drept ?(Asta doar pntru că ales să muncească).Vă spun ce e ilogic și evident o măgărie pe față de pensionarii cu drepturi deja câștigate prin muncă să li se anuleze un drept doar pentru că e pensionar...asta făcându-se fără fundament legal...doar o înțelegere internă/intre doua instituții...nu cumva vreți să muncească voluntar/pro bono ca asitent personal ...ca doar e pensionar?
"Nu se acorda mai multe acte pentru ca, in mod evident, ele vor fi folosite de membri ai familiei".Biletele sunt nominale și însoțite de legimitația/legitimațiile -titularului.astfel spus"abonamentul este personal, nu poate fi cedat altei persoane".
În mod evident...e o prostie să vi să mă acuzi de ileglitate...și preventiv sau nu să imi anulezi un drept emis nu de aceiași autoritate ci de o alta.-În speranța că am fost logic...Vă mulțumesc !
Vreau să știu dacă o "înțelegere interioară" între două instituții respectiv Casa de Pensii și Direcția de Asistență Socială a Persoanelor cu Handicap care îi cere pensionarului să renunțe sau să aleagă între biletele instituțiilor e legală?Stiu că pensionarii beneficiază de bilete pe mijloacele de transport în comun.Același pensionar are și calitatea de asistent personal al unei persoane cu handicap și beneficiază de bilete de tranport în comun conform legislației asistentului personal în vigoare.Vreau să știu ce se poate face ?având în vedere că ne lovim de refuzul funcționarului de a ni se explica decizia. Vă mulțumesc anticipat.
Acorduri de recunoastere a muncii in Grecia spre exemplu.Care sunt?
Astept Raspuns
Multumesc anticipat!:help:
Răspuns la discuția OUG nr.320/2008 a fost anulata?
E ceea ce am cerut...Va Multumesc!:thumbup:
Cum pot face rost de decizia ce a anulat controversata ordonanta?Daca ma puteti ajuta ...astept un raspuns.Va multumesc anticipat!:)