avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 927 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... OUG nr.320/2008 a fost anulata?
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

OUG nr.320/2008 a fost anulata?

Cum pot face rost de decizia ce a anulat controversata ordonanta?Daca ma puteti ajuta ...astept un raspuns.Va multumesc anticipat!:)
Cel mai recent răspuns: ContSters74189 , utilizator 21:42, 20 Ianuarie 2009
GPretorian a scris:

Cum pot face rost de decizia ce a anulat controversata ordonanta?Daca ma puteti ajuta ...astept un raspuns.Va multumesc anticipat!:)

Cred ca este vorba despre OUG nr. 230/2008 pentru modificarea unor acte normative in domeniul pensiilor din sistemul public, pensiilor de stat si al celor de serviciu si nu OUG nr.320/2008 :)

Decizia nr..82 din 15 ianuarie 2009 referitoare la excepţia de neconstituţionalitate a dispoziţiilor Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr.230/2008 pentru modificarea unor acte normative în domeniul pensiilor din sistemul public, pensiilor de stat şi al celor de serviciu, publicată în Monitorul Oficial nr.33 din 16.01.2009 o puteti gasi aici:
[ link extern ]
E ceea ce am cerut...Va Multumesc!:thumbup:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Consilier al primarului daniel26 daniel26 As vre sa stiu daca postul de consilier al primarului intra sub incidenta oug care a blocat posturile in administratie avand in vedere ca acesta este numit si ... (vezi toată discuția)
Pensionarii angajati! corinuta corinuta As dori sa stiu ma multe despre decizia Guvernului privind oblgarea pensionarilor in a alege pensia sau contractul de munca, neputand sa le cumuleze, vorbind ... (vezi toată discuția)
Masuri privind pensionarii militarii Vasile Tiron Vasile Tiron Sunt un ofiter in rezerva si imi desfasor activitatea incepand cu anul 2004 intr-o institutie publica(Primarie de municipiu). Am iesit la pensie la varsta de ... (vezi toată discuția)