Am o intrebare va rog ...Acum am aflat de acesat lista dar din pacate nu pot ajunge la somaj din motive obiective....Nu exista si o posibiltate on-line de transmitere a acestei liste? Exista un termen lunar care trebuie respectat si trebuie depusa lista la agentia din sectorul in care se afla sediul social (in cazul meu-Bucuresti)?
Multumesc mult
Buna dimineata. Dar daca persoana respectiva se afla in concediu de materinitate (cele 126 zile CIM) care este minimul pe care il poate cotiza la stat ca PFA?exista o suma minima sau o reglementare legala de unde pot afla ? Multumesc mult anticipat
Buna ziua,
Am citit in forum despre depunerea declaratiilor on-line insa nu am inteles foarte bine -sunt in perioada de invatare deci va rog mult daca ma puteti ajuta cu un sfat...Vreau sa trimit declaratiile on-line (CASS, CAS, Somaj, ITM) insa am inteles ca unele sunt mai speciale -trebuie stampilata la ITM confirmarea de primire a declaratiilor online(din pacate nu stiu care declaratii ..:(..). plus confirmarea prin posta .. Am doua firme la care va trebui sa depun pana pe 25 ...una e pe Ilfov iar cealalta pe Buc..Sunt diferite procedurile in cazul acesta??Am vizitat fiecare site in parte iar prin telefon nimeni nu are timp....:sorry:
Daca aveti bunavointa pt cateva indrumari..:kissing:
Va multumesc mult anticipat.
Buna ziua !
As dori si eu daca se poate va rog mult macar cateva din fisele de post pentru urmatoarele posturi (mi-e practic imposibil sa gasesc unele din ele) :
-subinginer mecanic pt materiale pentru constructii;
-Legator de sarcina ;
-Montator subansamble;
-Instalator centrale termice;
-Secretara prelucrare date;
-coordonator vanzari.
Multumesc mult anticipat :)