avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 372 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... pentru PFA si c.i.m. aceleasi taxe?
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

pentru PFA si c.i.m. aceleasi taxe?

daca am contract de munca si am si pfa
ca pfa mai am obligatia sa platesc toate taxele cas, cass, somaj....etc
sau doar cei 16 % impozitul pe profit?

multumesc
Cel mai recent răspuns: mirela62 , utilizator 11:20, 16 Februarie 2010
Daca sunteti angajata cu contract individual de munca si sunteti inregistrata si ca PFA pentru aceasta din urma nu trebuie sa platiti decat impozitul pe venit (16%) si CASS (5,5%).
Buna dimineata. Dar daca persoana respectiva se afla in concediu de materinitate (cele 126 zile CIM) care este minimul pe care il poate cotiza la stat ca PFA?exista o suma minima sau o reglementare legala de unde pot afla ? Multumesc mult anticipat
Buna ziua.
Dar daca PFA-ul este la venit realizat si neplatitor de TVA, se aplica reducerea de 50% la impozit daca exista si CIM?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intreprindere individuala neplatitoare de tva alex1201 alex1201 Buna ziua, vreau sa pun un automat de cafea intr-o facultate. Ma gandesc sa ma fac intreprindere individuala neplatitoare de tva. Ce taxe voi datora statului? ... (vezi toată discuția)
Contribuții cami6891 cami6891 Buna, Aș avea nevoie de un pic de ajutor. Suntem un SRL cu 8 angajați care au CIM și cu norma întreaga și cu timp parțial.Pe ... (vezi toată discuția)
Activitati de consultanta in management si afaceri (cod caen 7022) Cristina Vasile Cristina Vasile Buna ziua! Va rog sa-nmi dati si mie un sfat: Pentru a desfasura activitati de consultanta in management si afaceri ce sa-mi infiintez (forma juridica), ... (vezi toată discuția)