avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1016 soluții astăzi
Forum Activitate Kamy

Activitate Kamy

Multumesc pentru raspuns, dna Avlil, totusi pe ce va bazati cand spuneti ca o sa-mi demonteze actiunea? Simplu fapt ca a construit pe terenul altuia nu constituie un abuz? Mai ales ca a si recunoscut fapta. In instanta pot cere daramarea constructiei, ceea ce probabil nu i-ar conveni. Primaria are si ea o vina in aprobarea autorizatiei de construire.
Va multumesc frumos! Asa voi alege, il voi da in judecata daca refuza in continuare de a cumpara tot terenul, cu solicitarea in instanta de a-i darama cladirea care este pe terenul meu, in acest fel poate se va speria si va ceda. Cred eu.
Multumesc. El spune ca aceasta constructie este legala si ca are toate autorizatiile si aprobarile necesare , dar constructorul a facut sapaturile gresit. El nu are nicio vina. Sunt convinsa ca el stia de faptul ca intrat pe terenul meu mizand pe faptul ca o sa fiu obligata sa-i vand doar bucata aia, atat cat are nevoie.
Multumesc. Dar, conform legii, credeti ca am sanse ca instanta sa-l oblige sa cumpere tot terenul, nu numai suprafata pe care a construit?
Buna ziua,
Proprietarul terenului de langa mine a construit o hala pe terenul lui, dar din "greseala" o parte din hala este pe terenul meu.
I-am sesizat acest lucru si a recunoscut si mi-a propus sa cumpere doar suprafata respectiva. In conditiile in care el stie ca eu il am la vanzare pe tot si nu doresc sa-l vand pe bucati. Deoarece acum cativa ani m-a contactat intrebandu-ma daca nu vreau sa-i vand o bucata din teren si i-am spus ca eu doresc sa vand tot terenul.
Ma gandesc ca el a facut cu buna stiinta asta stiind ca nu am ce sa mai fac si ma pune in fata faptului implinit.
Ce sanse am daca il dau in judecata? Si ce inseamna asta ca si timp si costuri?
Multumesc.
Va rog, revin si eu cu intrebarea referitoare la numarul de ore lucrate de zi si de noapte.
In cazul in care salariatul lucreaza 12 ore de zi si apoi urmatoarea saptamana lucreaza de noapte 8 ore, cum trec in Revisal?
1. La meniul "durata timp lucrat are optiunea de 8/40 adica 8 ore pe saptamana si daca lucreaza 12 cu 24 ce aleg din meniu?
2. La meniul repartizare timp munca, aleg inegal? dat fiind faptul ca lucreaza si de zi si de noapte.
Multumesc.
Răspuns la discuția Contract per determinata
Multumesc din suflet pentru raspuns. Am sa-i fac modificarea in cel vechi, ca nu l-am transmis inca pe cel nou. :)
Va rog daca ma poate ajuta cineva cu un raspuns referitor la un contract pe perioada determinata care a expirat pe data de 18 septembrie 2011 si am uitat sa-l prelungesc.:(( #-o
Cum este mai bine sa-i fac modificarea?
- In revisalul vechi, sa-l transform in contract pe perioada nedeterminata? sau
- In revisalul nou, cand il preiau sa introduc manual modificarea si sa-i transform contractul in perioada nedeterminata?
Multumesc :help:
Va rog sa ma ajutati la urmatoarele probeleme:
Avem salariati care lucreaza si 8 ore si 12 ore, si de zi si de noapte intr-o luna, in functie de programarile lunare.
Cum fac inscrierea in meniul durata timp lucru? Cate ore sa trec pentru salariatul respectiv? Optiunea este numai de 8/40 de 8 ore pe saptamana, dar 6/30 nu stiu ce reprezinta.
Referitor la repartizare timp munca, in conditiile in care salariatul lucreaza si de zi si de noapte, este corect daca aleg inegal?
Va multumesc.