avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 665 soluții astăzi
Forum Activitate danma

Activitate danma

Răspuns la discuția Faliment
Multumesc pt. raspuns.
Răspuns la discuția Notificare
Si pana la judecarea de la Inalta Curte de justitie si Casatie ce fac? Daca se da rezolutie negativa.
Discuție Notificare
Am primit o notificare de la Studioul regional de radio Cluj in care sunt somat sa achit taxe pe anul 2007 si 2008, dar firma mea nu are activitate din august 2008. Se poate face contestatie si in ce termen.
Răspuns la discuția Executare Silita
Multumesc pt informatie.
Răspuns la discuția Faliment
Care e termenul de a depune contestatie.
Intrebare: In ce baza pot cere revocarea executorului judecatoresc.Si in ce timp.
Răspuns la discuția EXECUTARE SILITA
Stampila este falsa si nu apartine firmei mele si delegatul in urma cercetarilor penale este A.N.
Răspuns la discuția EXECUTARE SILITA
S-a ridicat numai o parte din suma asa zis datorata.Nu sa comunicat niniun P.V. virarea din cont a fost facuta in data de 24 si 28 12 2008.
Discuție Faliment
Mi se cere falimentul de catre o firma de recuperat creante . Persoane necunscute mie au cumparat marfa de la o soc. folosind datele firmei mele cu stampila falsa si au eliberat un B.O. care a fost refuzat de catre banca (nici nu aveam cont deschis la aceea banca), dar firma de recuperatori nu tine cont despre acest fapt. Firma mea nu a avut niciun contact comercial cu firma care a vandut produsele si nici nu am vazut factura emisa in numele firmei mele. Ce am de facut in continuare.
Am primit de la executorul jud. o somatie de plata pentru virarea in contul altei firme a unui debit care nu a fost pricinuit de catre reprezentanti legali ai firmei mele. Persoane necunoscute mie au folosit datele firmei mele si cu stampile false au cumparat marfa de la firma care vrea sa ma execute silit.O problema ar fi ca av. angajat de mine nu a facut opozitie in termen de5 zile pe legea speciala, el a ales solutia de contestare a executarii silite pe procedura civila. Drept care instanta nu a luat in considerare contestatia la executare si am pierdut prin sentinta civila, iar la recurs prin decizie comerciala. Nu sa retinut in apararea mea nici faptul ca sunt deschise D.P. cu A.N. in urma refuzului de a plati B.O. si a plangerilor penale pe care le-am facut la politie,B.O. sunt emise de persoane necunoscute si stampila de pe B.O. sunt false. Firma pagubita a depus plangere penala impotriva firmei mele dar dosarul se afla in stadiu de I.U.P. cu A.N. Cu toate acestea firma mea este executata silit si iau fost luati bani din conturile proprite. Ce mai pot face in aceasta situatie.