avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 921 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Notificare
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Notificare

Am primit o notificare de la Studioul regional de radio Cluj in care sunt somat sa achit taxe pe anul 2007 si 2008, dar firma mea nu are activitate din august 2008. Se poate face contestatie si in ce termen.
Ultima modificare: Miercuri, 28 Ianuarie 2009
danma, utilizator
Cel mai recent răspuns: danma , utilizator 19:46, 28 Ianuarie 2009
Si pana la judecarea de la Inalta Curte de justitie si Casatie ce fac? Daca se da rezolutie negativa.
Ultima modificare: Miercuri, 28 Ianuarie 2009
danma, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa radio tv - sediu social societate mandricu_yo mandricu_yo Buna ziua, Referitor la taxa radio - tv , am primit o factura de plata pe societatea pe care o administrez, de 360 lei pe ultimii 3 ... (vezi toată discuția)
Taxa radio-tv buhatel buhatel buna ziua , ma intereseaza daca taxa radio-tv mai trebuie platita de catre firme sau s-a modificat ceva in acest sens.Am prtimit o somatie de la un studio ... (vezi toată discuția)
Taxa radio si tv fcamy fcamy Buna ziua. Am o mare nelamurire si daca ma puteti ajuta, va multumesc din suflet. Firma sotului meu are sediul social intr-un apartament, in baza unui ... (vezi toată discuția)