avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 919 soluții astăzi
Forum Activitate cristina20

Activitate cristina20

Răspuns la discuția demisie...salariu
Multumesc pentru raspuns.
Buna ziua!
Intrebarea mea este urmatoarea: daca pe contractul de munca apare ca termen de plata a salariului ziua de 20 ale lunii pentru luna anterioara,iar eu mi-am dat demisia,la parasirea postului voi primi banii numai pe luna anterioara,urmand ca pe luna in curs sa ii primesc luna urmatoare? este obligat patronul sa mi-i dea acum pe toti sau cum pot proceda pentru a nu pierde acesti bani?
Va multumesc!
Răspuns la discuția Demisie
Multumesc mult pentru raspuns.
Răspuns la discuția Demisie
Initial era trecut 5 zile, atat la perioada de proba, cat si la cea de preaviz, iar acum apare 15 la toate 3 ( proba,demisie si concediere).
Discuție Demisie
Buna ziua!
Problema mea este urmatoarea: acum vreo 2 luni, m-am angajat la o firma, iar la semnarea contractului mi s-a zis ca voi primi un exemplar, pe care nu l-am primit pana acum. Zilele trecute mi-am dat demisia, si am cerut acel exemplar al contractului, sa pot formula cererea de demisie. Imi amintesc foarte bine ca la semnarea contractului am citit si am retinut ca perioada de preaviz e de 5 zile, insa acum cand l-am primit ( prin fax,pentru ca nu lucrez la sediul central) acolo apare 15 zile, insa se observa ca a fost completat ulterior.
As merge la directia muncii sa solicit sa vad contractul, dar nu stiu daca se poate, si nici nu pot lipsi de la firma. Ma puteti ajuta cu un sfat ?
Va multumesc !