avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 568 soluții astăzi
Forum Activitate rrod

Activitate rrod

Răspuns la discuția executare silita
ce inseamna bunuri comune?:">
am aflat ieri(25feb2010)ca fiul meu este dator la o banca si a primit o scrisorica prin care este anuntat ca se va incepe ex.silita dac nu va platii datoria! intrebare:baiatul locuieste la adresa mea , voi fii afectat in vreun fel de aceasta ex.silita?(casa ,bunurile personale) mentionez ca nu sunt girant si nu s-a girat cu casa sau alte bunuri care imi apartin ! ce se v-a intimpla cu fiul meu?:sorry:
am avut un coleg care a fost obligat sa-si dea demisia!!! in prima faza a ancercat sa se opuna, dar i s-a spus ca n-are rost pt. ca ,daca iar da lui somajul ar trebuii sa se declare falimentar si el nu va face asta niciodata!!(patronul!) . colegul a spus ca va venii la munca in continuare ,raspunsul a fost ... nu te platesc si iti desfac contractul cu litera i !si oricum somajul este 75% din salariul minim pe economie si nu are ce sa faca cu el ! colegul a cedat si a semnat demisia! ROG COMENTARII !!!!!!

Răspuns la discuția demisie
elis a scris:

Sub sancţiunea nulităţii absolute, nici o măsură, cu excepţia avertismentului, nu poate fi dispusă mai înainte de efectuarea unei cercetări disciplinare prealabile.
Prin urmare, ca sa va retrogradeze trebuie mai intai sa efectueze cercetarea prealabila disciplinara, in caz contrar decizia de sanctionare este lovita de nulitate absoluta.

MULTUMESC MULT ! MI-ATI FOST DE MARE AJUTOR !incepe sa se faca lumina !!!!!
poate sa ma retrogradeze pe un post inferior calificarii mele si cu o salarizare mai mica ???? ca represalii??
ileana a scris:

Sfatul meu este sa va prezentati la serviciu ca si cand nimic nu s-a intamplat. Daca se dispune vreo masura (sa va scoat dintr-un birou, sau sa va limiteze accesul la munca pe care o desfasurati in mod normal) solicitati prin cerere o explicatie. Daca nu se intampla nimic, vedeti-va de treaba.

Imi pare rau sa va spun ca va incepe un razboi al nervilor dar trebuie sa treceti prin asta. Oricum, angajatorul trebuie sa faca primul pas...si va garantez ca nu poate sa scape de dvs. prea usor.

Daca ati avut o relatie buna si puteti negocia, incercati un acord ( cereti pana la 6 salarii) si contractul de munca sa inceteze pe acordul partilor. Oricum relatia este compromisa.Puteti sa va prezentati si cu un avocat la negociere.
succes
Multumesc mult !incep sa am o speranta!,asa a procedat cu toti pe care i-a dat afara pina acum si credeti-ma sunt destui! problema este ca urmeaza o noua lista destul de consistenta !
Discuție demisie
esti un muncitor model al unei institutii ! patronul vine si iti transmite ca trebuie sa demisionezi! motivul? niciunul ! cum trebuie sa reactionez ! ce drepturi am ?