avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 866 soluții astăzi
Forum Activitate soare victor

Activitate soare victor

ma declar castigator final al acestui proces privind recuperarea taxei de prima inmatriculare[6000lei plus dobanda in cazul meu.
ieri s-a judecat recursul si castig de cauza am avut tot eu. recurs respins. dosar 6569/121/2008 galati
tin sa multumesc la toti cei care au avut amabilitatea de a-mi oferi sfaturi sau raspunsuri la intrebarile mele.
MULTUMIRI CALDUROASE ADRESEZ IN SPECIAL DOAMNEI[D-REI] OANARALOOKA CARE MI-A TRIMIS O INTAMPINARE LA RECURSUL CARE URMA SA SE JUDECE
VA MUTUMESC FOARTE MULT SI VA RAMAN RECUNOSCATOR STIMATA DOAMNA.
CU MULT RESPECT
SOARE VICTOR GALATI
va multumesc frumos pentru raspuns , sunteti foarte amabila, razvan_petrica2008@yahoo.com.
in opinia mea procesul meu nu are nici o legatura cu taxa speciala de prima inmatriculare si nu doresc diferenta , ci toata taxa inapoi. va multumesc
cu mult respect
Răspuns la discuția intampinare la recurs
va multumesc frumos
si totusi ce sanse mai sunt ca instanta admite recursul? doresc sa va spun ca sunt castigatorul in prima faza al acestei taxe dar d.g.f.p galati si a.f.p. galati au inaintat recurs[26 feb] . au sanse mari?. sau dreptatea va fi a mea? subliniez ca voi depune intampinare la recurs. multumesc pentru raspunsuri
va rog mult un mic ajutor. pana pe data de 26 feb[ziua judecarii recursului] trebuie sa depun intampinare.
va rog sa-mi spune-ti unde trebuie sa depun intampinarea si daca se depune in 2 exemplare. procesul e legat de recuperarea celebrei"taxe de prima inmatriculare" unde in prima faza am castigat.
va multumesc f.f.f mult
Victor-Galati
ma numesc soare victor sunt din galati si doresc un mic ajutor din partea dvs.
am castigat procesul cu d.g.f.p. si a.f.p. galati privind taxa de prima inmatriculare.[prima taxa] acum doua zile a mi-a venit o citatie cu un nou termen[26 feb.] prin care aceste doua institutii au declarat recurs. rog foarte mult un sfat si un mic ajutor, referitor ce ar mai trebui sa fac la recurs. va multumesc foarte mult.