avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 205 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... intampinare la recurs
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

intampinare la recurs

va rog mult un mic ajutor. pana pe data de 26 feb[ziua judecarii recursului] trebuie sa depun intampinare.
va rog sa-mi spune-ti unde trebuie sa depun intampinarea si daca se depune in 2 exemplare. procesul e legat de recuperarea celebrei"taxe de prima inmatriculare" unde in prima faza am castigat.
va multumesc f.f.f mult
Victor-Galati
Cel mai recent răspuns: soare victor , utilizator 09:15, 13 Februarie 2009
Intampinarea se depune fie prin judecatorul de serviciu al instantei unde se judeca recursul, fie direct in sala de judecata la termenul de judecata. Da se redacteaza in doua exemplare, unul pt instanta si unul pt partea adversa.
In intampinare trebuie sa raspundeti la toate capetele de fapt si de drept ale cererii de recurs.In drept intemeiati intampinarea pe dispozitiil art.115 si urmatoarele din Codul de procedura civila
soare victor a scris:

va rog mult un mic ajutor. pana pe data de 26 feb[ziua judecarii recursului] trebuie sa depun intampinare.
va rog sa-mi spune-ti unde trebuie sa depun intampinarea si daca se depune in 2 exemplare.

1. Depuneti un exemplar al intampinarii pentru instanta si cate un exemplar pentru fiecare recurent.

2. Avand in vedere prevederile art. 308, alin. (2) Cod procedura civila, recomandarea mea este sa o depuneti cu cel putin 5 zile inainte de termenul de judecata la Registratura instantei sau, recomandat, prin posta (puteti s-o transmiteti si prin fax).
va multumesc frumos

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recurs impotriva unei sentinte civile ( recurent - politia ) dacris dacris Buna seara! Am cerut cateva sfaturi acum ceva vreme pe acest forum in legatura cu contestatrea unei amenzi pentru tulburarea linistii publice. Le multumesc ( ... (vezi toată discuția)
Modalitati legale de depunere a intampinarii pentru a preintampina acordarea unui termen pentru studiu. ContSters280604 ContSters280604 Am o sentinta favorabila iar paratii au facut recurs. Doresc sa -mi spuneti daca pot sa trimit recurentilor intampinarea la recurs prin posta pentru a nu cere ... (vezi toată discuția)
Pot atasa inscrisuri la intampinare? lonita lonita La intocmirea unei intampinari pentru un recurs privind proces program vizitare minor, pe langa motivele intampinarii se pot atasa si alte inscrisuri care au ... (vezi toată discuția)