avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 204 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Pot atasa inscrisuri la intampinare?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Pot atasa inscrisuri la intampinare?

La intocmirea unei intampinari pentru un recurs privind proces program vizitare minor, pe langa motivele intampinarii se pot atasa si alte inscrisuri care au legatura cu motivele mentionate?
Cel mai recent răspuns: lonita , utilizator 15:19, 27 Aprilie 2012
Da, puteti depune orice inscrisuri prin care puteti dovedi cele sustinute in combaterea motivelor de recurs.
Da ,se pot atasa inscrisuri conf.art.305c.p.c.,inscrisurile sant singurele probe admise in recurs,iar intampinarea este obligatorie potrivit art.308 alin.2c.p.c.
Da, atat intampinarea cat si setul de inscrisuri se depun un dublu exemplar - un exemplar pentru instanta si un exemplar pentru comunicare recurent.
Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procedura judecarii in recurs - depunere intampinare, propunere probe lonita lonita Buna ziua. Sunt intr-un proces pentru stabilire program vizitare minor, urmeaza sa se judece recursul, primul termen este in iunie. Am depus ... (vezi toată discuția)
Intampinare! GaneaAna GaneaAna in urma divortului,sotul a facut recurs pe motiv ca nu este de acord cu hotararea judecatoreasca care spune ca minorul de 8 ani v-a ramane sa locuiasca cu mine ... (vezi toată discuția)
Recurs impotriva unei sentinte civile ( recurent - politia ) dacris dacris Buna seara! Am cerut cateva sfaturi acum ceva vreme pe acest forum in legatura cu contestatrea unei amenzi pentru tulburarea linistii publice. Le multumesc ( ... (vezi toată discuția)