avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 774 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... recurs la taxa de prima inmatriculare
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

recurs la taxa de prima inmatriculare

ma numesc soare victor sunt din galati si doresc un mic ajutor din partea dvs.
am castigat procesul cu d.g.f.p. si a.f.p. galati privind taxa de prima inmatriculare.[prima taxa] acum doua zile a mi-a venit o citatie cu un nou termen[26 feb.] prin care aceste doua institutii au declarat recurs. rog foarte mult un sfat si un mic ajutor, referitor ce ar mai trebui sa fac la recurs. va multumesc foarte mult.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 22:00, 11 Ianuarie 2009
Felicitari !:)

Faceti o intampinare in care raspundeti si contracarati motivele de recurs ale celorlalte parti declarante ale recursului.

Succes!

avocat Claudiu Lascoschi

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare taxa prima inmatriculare alexteo alexteo Buna ziua doresc sa stiu care este procedura de recuperare a taxei auto pentru prima inmatriculare si cine ma poate ajuta cu multumiri (vezi toată discuția)
Intampinare la recurs soare victor soare victor va rog mult un mic ajutor. pana pe data de 26 feb[ziua judecarii recursului] trebuie sa depun intampinare. va rog sa-mi spune-ti unde trebuie sa depun ... (vezi toată discuția)
Lipsa calitatii procesuale pasive ramy84 ramy84 Am cerut executarea silita a unui debitor iar acesta a facut contestatie la executare, Biroul Executor Judecatoresc primind citatie pentru a se prezenta la ... (vezi toată discuția)