avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 935 soluții astăzi
Forum Activitate alina24_cr

Activitate alina24_cr

Buna ziuz ,va multumesc pentru raspuns dar ma intereseaza cam in cat timp vor fi publicate normele la aceasta lege..stiu ca legea este data si aparuta ..s-a discutat in mai si a fost aprobata si apoi a mers la promulgat si a fost ok in iunie..chestia este ca la craiova mi se spune ca nu au normele legislative..sau cum s-or numii..
multumesc..
ideea este ca nu au normele legii
va multumesc inca o data pentru promptitudine si buna vointa..
astept raspuns
pentru user Pakos am citti a legile si normele de pe ministerul muncii dar acestea sunt proiecte..sa inteleg ca totusi cei de la directia muncii dolj au drepate ca nu s-au publicat normele..va multumesc..
Aceiasi problema este si la Craiova ..nu au venit normlele..si raspunsul este sa revin saptamna viitoare si tot asa...
as vrea sa stiu cand se vor publica aceste normel..
va multumesc anticipat..
Buna ziua ,va multumesc din suflet pentru raspuns..am vorbit cu juristul de la directia muncii dolj si i-am ziz ca vreau o sa incerc sa fac o sesizare ca sa am totusi un nr de inregistrare ceva..si raspunsul a fost daca eu ii dau nr de monitoriu oficial unde au aparut legiile nu are nimik impotriva sa citeasca si sa imi spuna ce acte sa ii duc pentru a-mi accepta dosarul..a spus ca s-au publicat normele pentru gemenii dar pentru mamele studente nimik nu are..chiar nu stiu ce sa mai fac..doar sa revin cu un telelfon saptamana viitoare la directia muncii sau sa merg din nou pana acolo..
va multumesc..
Buna Ziua,Ma numesc Ignatescu Mirela-Alina si sunt o mama studenta la zi ,studenta in anul univ 2009/2010 in anul v de studiu la fac de medicina genenrala din Craiova..sunt o mama studenta prin urmare..si potrivit Legii nr. 240/2009 pentru completarea alin. (2) al art. 1 din OUG nr. 148/2005 ar trebui sa beneficiez de indemnizatia de 600 ron pentru cresterea copilului meu care este in varsta de 1 an si 2 saptamnii ...in momentul nasterii era studenta si sunt in continuare..cum am spus sunt la medicina studenta deci obligatoriu cursurile sunt de zi..
Problema este ca merg saptamanal sau dau telefon alternativ cu vizitelel la Directia muncii dolj..pentru a intreba ce pot sa fac sa beneficiez de aceasta indemnizatie iar raspunsul est ca nu au primit nimik oficial de la bucuresti ..ca nu stiu ce sa imi spune ..si sa mai revin...dar nu pot sa imi spuna un termen ..va rog din suflet sa imi spuneti ce pot sa fac..
multumesc anticipat..
Va Multumesc pentru raspuns..sper sa aud cand se va promulga acea lege ..si apoi sa fac cerere ..totusi de cand se va semna si va aparea in monitor mai sunt cel putin 1 an..
multumesc mult..
o zi buna
Buna ziua, ma numesc Ignatescu Mirela-Alina sunt din Craiova si sunt studenta in anul 4 de studiu la Facultatea de Medicina Generala din acelasi oras.Am un baietel in varsta de 9 luni,adica s-a nascut in septembrie 2008. La o luna dupa ce s-a nascut a aparut ordonanta de urgentza 1682/2008 in care prin mass media se spunea ca si mamele studente vor beneficia de cei 600 Ron .Studiind legea si literele de acolo nu beneficiam d enimik se acorda pentru mamele care tocmai au absolvit studiile si se au dat licentza sau pentru cele care sunt legate de medicina tinerele care dadusera licenta dar nu apucasera sa dea rezidentiatul....eu neincadrandu-ma in aceasta ordonanta..
Acum 2 saptamani cand s-a aprobat legea ptr acodarea indemnizatiei pentru sarcini multiple acordarea a 600 ron pentru fiecare copil..si din nou au spus ca se acorda si ca s-a votat din nou legea si pentru mamele studente..
va multumesc..as vrea si eu un raspuns pentru ca sunt la directia muncii dolj si ma expediaza imediat..
va multumesc anticipat..
o zi buna
Buna ziua, ma numesc Ignatescu Mirela-Alina sunt din Craiova si sunt studenta in anul 4 de studiu la Facultatea de Medicina Generala din acelasi oras.Am un baietel in varsta de 4 luni,adica s-a nascut in septembrie 2008. La o luna dupa ce s-a nascut baiatul meu a aparut ordonanta de urgentza 1682/2008 in care prin mass media se spunea ca si mamele studente vor beneficia de cei 600 Ron .
Vreau si eu sa stiu daca pot beneficia sau nu de aceasta indemnizatie..
am citit ordonanta am sunat la directia muncii si nimeni num-a lamurit..
eu pe plan juridic adica am citit 1682/2008 dar nu pot sa zic ca am inteles..
va rog frumos daca ma poate lamuri cineva..
multumesc