in ianuarie 2007 am girat o colega scoata un credit de nevoi personale.acum o saptamina a facut un infarct,decedind.am fost instiintata ca voi plati ratele mai departe fiind girant.la banca am aflat ca decedata avea 3 credite luate,ultimul in val 5000 lei.am intrebat daca avea asigurare.banca imi spune nu,fiica acesteia imi spune ca are o asigurare pe viata.ce modalitate trebuie sa urmez pt a nu plati aceea rata care este de 250 lei pe luna.banca imi spune ca ar putea sa ceara urmasului si sa puna sechestru pe bunuri,dar calea mai usoara este sa plateasca girantul.dar ce nu pot sa inteleg este cum de a aprobat banca al treilea imprumut,debitorul fiind in pensie de boala cu un venit de vreo 800 lei pe luna,cind eu am vrut sa scot descoperirea de card si banca transilvania nu a aprobat pt ca aveam un credit luat.va rog sa ma ajutati cu un raspuns
am girat o fosta colega care a decedat.banca cooperativa de credit imi spune ca nu a avut asigurare si sint buna de plata.cum pot sa verific daca debitorul are asigurare si ce drepturi am?va rog unde sa ma adresez?va multumesc