avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 591 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... debitor decedat
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

debitor decedat

am girat o fosta colega care a decedat.banca cooperativa de credit imi spune ca nu a avut asigurare si sint buna de plata.cum pot sa verific daca debitorul are asigurare si ce drepturi am?va rog unde sa ma adresez?va multumesc
Cel mai recent răspuns: dandanaua , utilizator 17:55, 4 Martie 2010
Din cate stiu eu, cooperativele de credit nu fac asigurari cand dau creditele, asa cum fac majoritatea bancilor acele asigurari pentru risc de deces, invaliditate, etc.Numai la cooperativa de credit va puteti interesa daca a avut colega asigurare.Daca nu, sunteti bun de plata si, va puteti recupera banii numai dandu-i pe mostenitorii acesteia in judecata.
Ultima modificare: Joi, 4 Martie 2010
dandanaua, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Creditul de la banca dupa deces roberta_a roberta_a m-am casatorit acum 32 ani,am un baiat ,locuim in apartament de la cumparare,l-am achitat in rate din anul 1985,cum se proceda dupa revolutie,dar eu nu am fost ... (vezi toată discuția)
Debitor decedat mateisorina mateisorina in ianuarie 2007 am girat o colega scoata un credit de nevoi personale.acum o saptamina a facut un infarct,decedind.am fost instiintata ca voi plati ratele mai ... (vezi toată discuția)
Titular credit decedat, girantul continua sa plateasca marr marr Buna ziua. Va schitez urmatoarea situatie: X ia credit bancar fara sa returneze o mare parte de banii respectivi. In timp se ajunge la executie silita. Din ... (vezi toată discuția)