avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 772 soluții astăzi
Forum Activitate angelik0

Activitate angelik0

Răspuns la discuția TVA 5%
multumesc mult. m-am mai linistit. mai ales ca bancile inca nu dau nici un raspuns. desi am depus dosar de anul trecut.
Răspuns la discuția Problema cu tva 5%
aplica tva 5% la restul de plata. si dupa semnarea contractului de v-z se aplica si la avans. si urmeaza sa ne returneze banii. asa cel putin au zis vecinilor care au facut receptia zilele acestea.
Răspuns la discuția Problema cu tva 5%
buna ziua. am semnat si eu in 2007 un antecontract pentru o locuinta intr-un bloc nou. luna viitoare urmeaza sa fac receptia. contructorul aplica deja cu tva 5% vecinilor care sunt gata de receptie, sunt foartre intelegatori. problema mea este daca legea va fi valabila si luna viitoare cand fac eu contractul v-c? daca guvernul sa pregateste sa anuleze ordonanta? sau e valabil tot anul?
Discuție TVA 5%
buna ziua. am contactat si eu in 2007 o locuinta intr-un bloc nou. luna viitoare urmeaza sa fac receptia. contructorul aplica deja cu tva 5% vecinilor care sunt gata de receptie, sunt foartre intelegatori. problema mea este daca legea va fi valabila si luna viitoare cand fac eu contractul v-c? daca guvernul sa pregateste sa anuleze ordonanta?