avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1076 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA TVA 5%
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

TVA 5%

buna ziua. am contactat si eu in 2007 o locuinta intr-un bloc nou. luna viitoare urmeaza sa fac receptia. contructorul aplica deja cu tva 5% vecinilor care sunt gata de receptie, sunt foartre intelegatori. problema mea este daca legea va fi valabila si luna viitoare cand fac eu contractul v-c? daca guvernul sa pregateste sa anuleze ordonanta?
Cel mai recent răspuns: angelik0 , utilizator 10:03, 14 Ianuarie 2009
angelik0 a scris:

buna ziua. am contactat si eu in 2007 o locuinta intr-un bloc nou. luna viitoare urmeaza sa fac receptia. contructorul aplica deja cu tva 5% vecinilor care sunt gata de receptie, sunt foartre intelegatori. problema mea este daca legea va fi valabila si luna viitoare cand fac eu contractul v-c? daca guvernul sa pregateste sa anuleze ordonanta?

Intrucat abia a fost modificat codul fiscal - privind cota de TVA- pt constructii, nu cred ca vor veni asa repede cu modificare privind aceasta.
multumesc mult. m-am mai linistit. mai ales ca bancile inca nu dau nici un raspuns. desi am depus dosar de anul trecut.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema cu tva 5% xpcalin xpcalin Am cumparat un apartament in 10.11.2008, am platit aproape integral suma ( mai am de platit 500 euro pana in 15-01-2009), am semnat un antecontract pt ca ... (vezi toată discuția)
Pasi de facut pentru intabularea unei case nou construita ... va rog sa ma ajutati ! sanda2902 sanda2902 Buna ziua. Construim o casa cu ajutorul unei firme de constructii. Ei s-au ocupat de toate actele pana acum, au scos autorizatie de constructie care era ... (vezi toată discuția)
Apartament intr-un imobil aflat in litigiu bibicu11 bibicu11 Buna ziua acum trei luni am semnat un antecontract pentru achizitia unui apartament intr-un imobil aflat in constructie si se apropie termenul la care ar ... (vezi toată discuția)