avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 589 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters75393

Activitate ContSters75393

Nu sunt ore suplimentare ptr. ca munca in zilele de sambata si duminica este platita prin adaugarea unui spor la salariu.Spun asta pentru ca a existat si un obiectiv privind plata in zilele de sambata si duminica iar expertul a stabilit si pentru acest obiectiv o suma de bani separata de primul obiectiv.
Răspuns la discuția C.I.M vs R.I
In cazul in care nu mai sunt angajat al acestei societati,cum demontrez eu ca acest ROI a fost un abuz?
Discuție C.I.M vs R.I
Intr-un contract individual de munca se regaseste ca ,programul de lucru este de 40/ore /saptamina cu repaus de 2 zile cu incepere de la ora 08.00 si terminare la ora 16. 00
In regulamentul intern se regaseste acelasi program de 40 de ore /saptamina dar se modifica programul inepere de la ora 08.00 dar se terminare la ora 17.00 ,apare aceasta modificare intucat s-a inserat o anexa in care apare 12.00--13.00 pauza de masa.
Intrebarea este ,era obligata firma sa faca un act aditional in cest sens de modificare si in CIM asa cum prevede legislatia ?
Daca da care ar fi procedura de a anula acest ROI si pasi ce trebuisc parcursi din punctul dumneavoastra de vedere?

Ce inseamna de fapt incuviintarea executarii silite ?Cam ce tip de proceduri se desfasaoara in acest tip de proces(contestatie la executarea silita,intimpinare,termen ptr angajare aparator ,etc)?
Conform Noului CPC declararea recursului in litigiile de munca necesita timbrare?
In litigiile de munca sentintele date pe fondul cauzei mai necesita investire cu formula executorie?
Aveti idee cam cat dureaza o asemenea expertiza pentru stabilirea veridicitatii unei semnaturi?Dureaza mai putin daca platesc eu personal?neasteptand ca aceasta sa se efectueze din fondurile alocate de parchet catre INEC.
Răspuns la discuția Termen recurs
Este vorba de finalizare a unui dosar inceput din anul 2012 n-ar trebui sa tinem cont ca ne-am judecat pe CPC vechi ?Atunci care ar fi raspunsul in acest caz? Va multumesc.
Răspuns la discuția Termen recurs
Am spus in LITIGII de MUNCA.
Discuție Termen recurs
De la ce data curge termrnul pentru recurs de la data comunicarii sau de la data de cand ridici din tribunal personal sentinta? Careeste termenul de a depune recurs intrucit pe sentinta civila apare CU RECURS in 15 zile iar de la altcineva am aflat ca in litigiile de munva ar fi de 10 de zile?