avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi
Forum Activitate shnex

Activitate shnex

Răspuns la discuția anulare factura
Sunt la venit real. Am un registru de incasari si plati, dar nu e snuruit si inregistrat...e o problema?
Cand am fost pentru bilantul anual nu a spus nimeni nimic de acel registru....
Si inca o intrebare...acele facturi neincasate nu trebuiesc introduse in regitru,nu?
Multumesc pentru raspuns din nou.
Răspuns la discuția anulare factura
Activitatea este de editare a altor programe software. Sansele sa recuperez facturile neincasate intr-un timp scurt sunt mici. Si din pacate nu am la dispozitie mult timp. Cred ca voi alege ultima optiune, aceea de a merge asa cu facturierul, fara facturile originale si voi vedea ce se va intampla. Nu trebuie sa merg si cu un extras de cont? cred ca acesta ajuta la calcularea banilor incasati.
Multumesc mult pentru ajutor.
Discuție anulare factura
Buna ziua!
Am taiat cateva facturi pe care nu le-am incasat si as vrea sa inchid pfa-ul. Sunt la venit real si am inteles ca pentru a le anula am nevoie de facturi in original(cele taiate). Se pot anula facturile si fara cele in original?
Multumesc
Buna ziua!
Am o intrebare... : am pfa si sunt la venit real. La sfarsitul anului am fost la finante si mi s-a spus ca daca depasesc norma impusa zonei in care ma aflu nu pot trece la norma de venit. Venitul meu era de 5 ori mai mare, deoarece era zona rurala si e foarte mic. Dar curand o alta persoana ce are pfa mi-a zis ca pot trece daca veniturile mele nu depases 35 000 euro. Ma puteti ajuta sa aflu care e varianta corecta?
Multumesc
Răspuns la discuția contract cu CAS pentru PFA
In ce sens se vor raporta?
Le voi adauga ca si cheltuieli?Sau mi se va cere contractul sau ceva de genul asta la finante cand depun declaratia de venit global 220 pe anul 2009?
Multumesc pentru raspuns
Salut!
Mi-am facut PFA de cam jumatate de an si am inteles ca trebuie sa inchei un contract si cu casa de asigurari de sanatate, dar ca nu ar fi obligatoriu.
Intrebarea mea este : acest contract este optional pentru PFA, sau este obligatoriu?
Si daca este, trebuie incheiat la o anumita perioada de la infiintarea PFA-ului?

Multumesc