va multumesc pt raspunsuri. postul este de "reprezentant vanzari". mai sunt inca 2 angajati pe posturi similare in magazinul respectiv. restructurarea se va aplica doar pt postul meu sau patronii trebuie sa restructureze si celelalte posturi?
Buna ziua
Va retin atentia cu o intrebare: anul acesta, in iulie, copilul meu implineste 2 ani. Eu as dori ca sa mai stau inca 1 an acasa cu el si m-am gandit ca dupa terminarea concediului sa intru in somaj. Acest lucru este posibil imediat sau trebuie sa revin la locul de munca pt o anumita perioada de timp? Ce pasi trebuiesc urmati pt a intra in somaj?
Va multumesc
probabil si-au luat tzepe de la romani si au decis sa scoata Romania din lista. mai e posibil ca inca sa nu poate desfasura activitatea de vanzare in romania, dar ca urmeaza sa ajunga si la noi. asteapta raspunsul lor. eventual mai trimite un e-mail, sa vada ca esti insistent
ok. este lege. dar cum dovedesti ca vecinu ti-a otravit animalul?
te duci la poiltie, depui plangere si sunt 2 posibilitati :
1. rad aia de tine si iti recomanda un somn ca sa-ti revi
2. iti iau plangerea si o folosesc la aprins focul in soba.
nu vreau sa fiu ironica, dar nu mai am incredere in nimeni si nimic. nu sunt pedepsiti criminalii care omor oameni (desi sunt sau pot fi adunate dovezi), dar barami unu care a otravit 2 matze.
in primul rand poate ca ar trebui sa duceti pisicile la un spital veterinar, dotat cu laborator de analize, unde va pot spune exact daca au fost otravite.
in al 2lea rand, nu stiu daca se vor ostenii politistii sa faca investigatii pt 2 "matze". de multe ori nici oamenii nu sunt bagati in seama, dar barami animalele.
eventual daca aflati cine este responsabil acesta se poate eschiva ca a pus otrava pt soareci/sobolani si a venit "matza" si si-a bagat "botul".
e cam greu de dovedit. si mie mi-a fost otravit un caine si desi banuiesc cine este responsabil, nu pot dovedi nimic.
datoria este prescrisa. termenul de prescriptie nu are de-a face cu cesionarea datoriei catre firma de recuperare, ci el se scurge de la data achitarii ultimei rate, respectiv martie 2006. pt a fi valabil nu trebuie intrerupt cu vreo recunoastere a datoriei (scris sau prin plata)