avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 531 soluții astăzi
Forum Activitate maya127

Activitate maya127

Răspuns la discuția sinteze admitere barou
Va rog foarte mult daca se poate as avea nevoie si eu de sinteze - claudita_maya@yahoo.com

Multumesc
Buna ziua
Va rog mult sa ma ajutati cu un sfat...Sora mea a fost casatorita din urma careia a facut o fetita.....pt ca sotul ei era foarte violent cu ea aceasta a fugit de acasa ,a lasat fetita cu el si a fugit din tara iar pe fetita nu a mai cautat-o .Acum cateva luni sa decis sa vina in tara si a divortat de el insa a renuntat la drepturile ei de mama. Eu vreau sa imi vizitez nepotica insa tatal ei nu ma lasa .....As vrea sa stiu daca eu in calitate de matusa pot sa obtin prin tribunal dreptul la vizita ,sa o iau si la mine acasa ,sa imi petrec mai mult timp cu ea .Mentionez ca situatia mea financiaza si educatia pe care i-as putea-o oferi este cu mult mai mare decat a lui.Ei stau in apartament aproximativ 10 pers iar eu locuiesc numai cu sotul meu .
Va multumesc anticipat

Cu stima

Imi puteti spune va rog si care este durata unui astfel de proces ???? Va multumesc foarte mult

Buna seara ,
Am cumparat un apartament in faza de proiect ,l-am platit cu banii jos iar ultimul termen de predare a apartamentului a expirat .Daca il dau in judecata as vrea sa stiu care sunt sansele mele sa imi recuperez banii si care ar fi durata aproximativa a procesului .Va multumesc anticipat