avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 662 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... A expirat termenul de predare a apartamentului
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

A expirat termenul de predare a apartamentului

Buna seara ,
Am cumparat un apartament in faza de proiect ,l-am platit cu banii jos iar ultimul termen de predare a apartamentului a expirat .Daca il dau in judecata as vrea sa stiu care sunt sansele mele sa imi recuperez banii si care ar fi durata aproximativa a procesului .Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: maya127 , utilizator 20:10, 15 Ianuarie 2009
Va puteti adresa instantei de judecata in vederea pronuntarii sanctiunii rezolutiunii (aceasta este cauza de ineficacitate care intervine in caz de neexecutare culpa a unei obligatii contractuale.) cu daune interese.
Veti putea recupera astfel pretul platit.

Imi puteti spune va rog si care este durata unui astfel de proces ???? Va multumesc foarte mult

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract pentru imobil in faza de proiect acremene acremene Buna am nevoie de un sfat... In Decembrie 2007 am platit un avans de 40000 Euro pentru un apartament care trebuia predat pe data de 1 August 2008, urmand sa ... (vezi toată discuția)
Imobil vandut de 2 ori, antecontract nerespectat Sebastian03 Sebastian03 Buna ziua, In anul 2018 am semnat un antecontract pentru o garsoniera intr-un bloc la care abia se incepuse constructia (Ilfov). Desi nu mi-a sunat bine, ... (vezi toată discuția)
Antecontract apartament demateescu demateescu In 2007 am incheiat un antecontract de vanzare cumparare cu un dezvoltator care nu a terminat lucrarile la timp. Am incercat sa reziliez contractul dar nu ... (vezi toată discuția)