avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 599 soluții astăzi
Forum Activitate Olaru Marioara

Activitate Olaru Marioara

2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Vă mulțumesc mult că v-ați făcut timp pentru mine! Vă doresc numai bine!

E o procedură complicată?
Există un formular tipizat pentru această cerere sau se scrie o cerere în limbaj obișnuit?
Trebuie să mă încadrez într-o limită de timp?
Vă mulțumesc!

litigiu muncă
bună seara,
în situația în care o literă din numele pârâtului este scrisă greșit- "ă" este înlocuită cu "î"- aceasta va avea urmări asupra procesului?
mulțumesc!
ce documente sunt necesare pentru dezbaterea succesorala?Sotul meu a decedat pe 9 febr a.c.; taxele vor fi mari?
Discuție despre fundatii
doresc sa infiintez o fundatie cu ajutorul careia sa aduc fonduri necesare dezvoltarii unei gradinite de stat.Se poate?Cum? Ce documentatie este necesara si cum trebuie procedat? Multumesc, Marioara Olaru
Sotul meu este profesor, a implinit 63 ani la 1 apr 2008 si trebuia sa se pensioneze pe data de 1 sept 2008, dar pt ca aceasta era prima zi din urmatorul an scolar, a trebuit sa continue activitatea, urmand sa se pensioneze la sfarsitul anului scolar 2008-2009, respectiv dupa 15 iunie 2009. Intre timp a fost diagnosticat cu cancar pulmonar, a fost operat si din 28 sept 2008 este in concediu medical. Acum directiunea scolii ii cere sa faca cerere de pensionare, desi am inteles ca in situatia aceasta, sotul meu avand drept de concediu medical la un an si jumatate, nu il poate obliga nimeni sa se pensioneze. Nu stim ce sa facem si asteptam cat se poate de repede raspunsul dv. deoarece suportam presiunile directorului scolii. Multumim, multa sanatate si numai bine, Olaru Marioara