avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 597 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... despre dezbaterea succesorala
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

despre dezbaterea succesorala

ce documente sunt necesare pentru dezbaterea succesorala?Sotul meu a decedat pe 9 febr a.c.; taxele vor fi mari?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 21:59, 7 Martie 2010
La notar, cu toate actele de proprietate, certificat de casatorie, deces si eventual certificatele de nastere ale copiilor, vetidezbate succesiunea pe cale necontencioasa.
Costurile vi le va spune notarul.
Actele de identitate si nastere/casatorie ale mostenitorilor si certificatul de deces, impreuna cu acte doveditoare ale bunurilor ce compun masa succesorala. Mai multe va va spune notarul.
Sunt necesare documente doveditoare identitate,drept mostenire,deces
Pentru taxe,.onorariu,faceti un studiu de piata si valoarea care va este convenabila,o materializati

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa de mostenire mimiela mimiela Buna . Am si eu intrebari. Ce acte sunt necesare pentru deschiderea mostenirii. Daca, au trecut 6 -7 luni de la deces, cat costa taxa de mostenire. (vezi toată discuția)
Succesiune dupa parinti decedati (1991 si 2013) andreivan andreivan Buna seara,as vrea sa va rog daca puteti sa-mi spuneti si mie care sunt actele necesare pt a face succesiunea dupa parinti pt 2 frati care sunt taxele si ce ... (vezi toată discuția)
Succesiune apartament Ghenea Viorel Ghenea Viorel Doresc sa aflu daca se poate face la judecatorie o succesiune pentru un apartament care a apartinut mamei mele care este decedata de doi ani si ai carei ... (vezi toată discuția)