avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 906 soluții astăzi
Forum Activitate cezarara

Activitate cezarara

Răspuns la discuția camatarie la firmele de leasing
ar mai fi o varianta daca vrei sa pastrezi masina, si anume sa incerci o refinantare. ar fi bine daca gasesti refinantare de la o banca pt ca bancile au reguli de creditare ceva mai stricte si sunt controlate de BNR mai mult decat societatile de leasing.
Răspuns la discuția camatarie la firmele de leasing
daca predai masina la firma de leasing, o vor evalua la un pret mic si diferenta de capital ramas o vei plati tu. eu cred ca ai 2 variante de rezolvare: 1.gasesti cumparator pentru masina si inchizi anticipat contractul sau 2.de obicei la dauna totala, din ce plateste societatea de asigurari primesti si tu o mica parte si se inchide contractul anticipat.
Nu ma bucura ideea unui santier deasupra capului. Din cate am inteles mansardarea va dura cam un an....
Va multumesc pt raspuns.
Buna ziua. Locuiesc in Bucuresti intr-un bloc cu 4 etaje, la ultimul etaj. Asociatia de locatari a propus mansardarea blocului si eu nu sunt de acord cu aceasta. Din cate stiu este nevoie de acordul tuturor proprietarilor de la ultimul etaj. Exista vreo lege care spune altceva? Va multumesc.