Buna ziua,
Astazi mi-a sarit o pietricica in parbriz si am o crapatura in partea dreapta sus care nu impiedica vizibilitatea. Trebuie sa plec cu masina in Ungaria-Croatia. Oare pot avea probleme la trecerea frontiarei din acest motiv?
Am o activitate sporadica – confectionez diverse decoratiuni si accesorii textile, ilustratii/felicitari etc si as dori sa imi deschid un pfa. Veniturile sunt asa cum am spus sporadice (500-1000 lei/luna) dar as vrea sa pot sa particip la targuri/expozitii sau sa vand produsele pe platforme online dedicate. Ce forma juridica imi recomandati si care sunt costurile. Multumesc
Buna seara,
In prezent detin o fuctie de conducere in firma, am fost abordata pentru ocuparea unui alt post, inferior, datorita lipsei de personal. Dar directorul doreste si modificarea salariului, lucru cu care eu nu sunt de acord. Cum sa procedez daca ma pune in fata faptului implinit, adica primesc decizia de numire in acel post?
Sunt Diriginte de santier autorizat si as vrea sa imi incep activitatea. Care ar fi forma cea mai buna ca sa declar veniturile tinind cont ca acestea vor fi pentru inceput sporadice. Multumesc
Avem un copil minor de 8 ani care este trecut in pasaportul ambilor parinti. Pentru a trece frontiera impreuna cu ambii parinti mai este nevoie de alte acte.
Dar in cazul in care doar un parinte iese cu copilul?
Este obligatoriu pasaport individual pentru copil?