In 2008 am luat un credit ipotecar, garantand cu locuinta cumparata, fara alti giranti. Am platit ratele pana in 2009, august. Din locuinta am plecat tot atunci si nu stiu ce s-a mai intamplat cu acea locuinta sau cu acel credit. Momentan nu pot lua informatii decat de pe net. Intrebarea mea este: Banca , neplatind toti acesti ani rata, putea scoate locuinta la licitatie, si in cati ani se prescrie creditul?
Mentionez ca nu am venituri , nici somaj, si nici nu mai am vreo sansa de a plati acel credit.
Multumesc!
Buna ziua. Sint pe punctul de a divorta de comun acord, dar avem o problema : anul trecut am achizitionat un credit cu ipoteca, in cazul divortului as dori ca apartamentul sa ramana sotului(eu intre timp am fost disponibilizata, si m-am mutat impreuna cu copilul in alt judet , la parinti). Vreau sa stiu cum procedam cu banca? Se refac actele de ipoteca pe baza actului de divort?
Am si eu cam aceeasi problema. Daca ar dori cineva cedare de ipoteca a mea este mica (22000 euro), pentru un apartament de 2 camere, 2 bai, bucatarie mare(cit o camera), debara mare (linga bucatarie, cu posibilitate de living), hol mare (6 m), decomandat. Eu nu mai pot plati ipoteca deoarece am fost disponibilizata de 2 luni.