avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 900 soluții astăzi
Forum Activitate similica

Activitate similica

In 2008 am luat un credit ipotecar, garantand cu locuinta cumparata, fara alti giranti. Am platit ratele pana in 2009, august. Din locuinta am plecat tot atunci si nu stiu ce s-a mai intamplat cu acea locuinta sau cu acel credit. Momentan nu pot lua informatii decat de pe net. Intrebarea mea este: Banca , neplatind toti acesti ani rata, putea scoate locuinta la licitatie, si in cati ani se prescrie creditul?
Mentionez ca nu am venituri , nici somaj, si nici nu mai am vreo sansa de a plati acel credit.
Multumesc!
Răspuns la discuția divort
Buna ziua. Sint pe punctul de a divorta de comun acord, dar avem o problema : anul trecut am achizitionat un credit cu ipoteca, in cazul divortului as dori ca apartamentul sa ramana sotului(eu intre timp am fost disponibilizata, si m-am mutat impreuna cu copilul in alt judet , la parinti). Vreau sa stiu cum procedam cu banca? Se refac actele de ipoteca pe baza actului de divort?
Răspuns la discuția Credit ipotecar cu probleme !!!
Am si eu cam aceeasi problema. Daca ar dori cineva cedare de ipoteca a mea este mica (22000 euro), pentru un apartament de 2 camere, 2 bai, bucatarie mare(cit o camera), debara mare (linga bucatarie, cu posibilitate de living), hol mare (6 m), decomandat. Eu nu mai pot plati ipoteca deoarece am fost disponibilizata de 2 luni.