multumesc pentru raspunsuri. maine se implinesc cele 45 zile si tot nu am primit un raspuns decat vag : "cred ca se rezolva". cui trebuie sa ma adresez de saptamana viitoare ?
multumesc pentru informare. daca trec cele 45 de zile si nu primesc nici o rezolutie, ce as putea face ? sa-i chem in instanta ? unde sa fac plangere ?
buna ziua, am depus o plangere la opc pe data de 02.04.2013 si nici pana astazi nu am primit nici o instiintare de la ei. am sunat la sediu si mi s-a spus ca voi primi in curand o instiintare in care se precizeaza ca termenul se prelungeste cu 15 zile. au dreptul sa ma duca cu vorba chiar atat de mult ? se poate sa ii chem in instanta ? multumesc.
am contractat 3 credite la 3 banci diferite in 2006. totul a decurs bine am platit ratele fara probleme pana cand am ramas fara munca din cauza falimentului angajatorului si am acumulat restante la banci.la una din banci datoria a fost preluata de eos ksi , iar eu intre timp m-am reangajat dar din cauza datoriilor restante tot salariul meu il dau pe datorii la banci si tot nu ajung.1. daca incetez orice plata si imi opresc din salariu ratele nu pot opri decat maxim 1/2 asa e? 2. daca raman fara munca iar si nu mai am cum sa platesc ce se poate intampla? pot ajunge la inchisoare? cum ma executa silit daca nu am absolut nimic pe numele meu?
daca imi infiintez o societate se pot atinge de vreun bun sau veniturile societatii?
multumesc anticipat!!!!